Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SAP: Sneak peak του SAP TechEd που γίνεται παγκόσμιο 

Η εταιρεία σχεδιάζει το 2024 η εκδήλωση να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο για να σας συναντήσει όπου κι αν βρίσκεστε.

Η SAP κυκλοφόρησε ένα sneak peak της επόμενης εκδήλωσης SAP TechEd, μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο SAP TechEd 2023. Η εταιρεία σχεδιάζει το 2024 η εκδήλωση να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο για να σας συναντήσει όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το SAP TechEd Virtual, μια δωρεάν διήμερη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8-9 Οκτωβρίου 2024. Αυτή η εικονική εκδήλωση στοχεύει να προσεγγίσει ένα παγκόσμιο κοινό, παρέχοντας ειδήσεις και ανακοινώσεις τεχνολογίας SAP μέσω παγκόσμιων κεντρικών ομιλιών, τεχνικών συνεδριών και συνεδριών ενεργοποίησης προγραμματιστών, με συνδυασμό ζωντανού και προ-ηχογραφημένου περιεχομένου.

Για όσους επιθυμούν μια πιο πρακτική και προσωπική εμπειρία, το SAP TechEd On Tour προσφέρει μια σειρά μονοήμερων εκδηλώσεων που φιλοξενούνται σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται σε διάφορες ημερομηνίες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχουν στους συμμετέχοντες ευκαιρίες βαθιάς μάθησης, δικτύωση με συναδέλφους του κλάδου και πρακτική δέσμευση με ειδικούς της SAP. Οι τοποθεσίες καλύπτουν τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA), τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική (LAC) και τις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού και Ιαπωνίας (APJ), διασφαλίζοντας την προσβασιμότητα για ένα παγκόσμιο κοινό.

Το μεγάλο φινάλε της περιοδείας του προγράμματος SAP TechEd θα είναι στο ASUG Tech Connect, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το SAP TechEd. Αυτή η τριήμερη εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 12-14 Νοεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί στο West Palm Beach της Φλόριντα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις