Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SAP: Οδηγεί την κούρσα της βιωσιμότητας

Η SAP έχει δεσμευτεί για καθαρές μηδενικές εκπομπές σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας έως το 2030.

Για σχεδόν 15 χρόνια, η SAP έχει δεσμευτεί να είναι ηγέτης βιωσιμότητας τόσο στις δραστηριότητες όσο και μέσω των προσφορών προϊόντων βιωσιμότητας για τους πελάτες. Οι αναλυτές του κλάδου εξετάζουν και αξιολογούν τις επιδόσεις βιωσιμότητας των εταιρειών σε όλους τους κλάδους. Η SAP αξιολογήθηκε πρόσφατα από μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες αναλυτών τόσο για τις επιδόσεις βιωσιμότητας όσο και για τις λύσεις βιωσιμότητας που προσφέρει στους πελάτες.

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων αναζητούν τα καλύτερα εργαλεία που τους επιτρέπουν να αναλύουν και να ενεργούν σε πραγματικό χρόνο, ακριβή και κοινοποιήσιμα δεδομένα βιωσιμότητας σε όλες τις λειτουργίες τους από άκρο σε άκρο. Με τις λύσεις ERP της SAP, τα οικονομικά και μη οικονομικά δεδομένα μπορούν να συγκεντρωθούν για ολιστική λήψη αποφάσεων. Οι ηγέτες των επιχειρήσεων μπορούν όχι μόνο να διαχειριστούν την παραγωγικότητα και τα λειτουργικά τους αποτελέσματα, αλλά και να συνδέσουν αυτές τις πληροφορίες με δεδομένα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα για να βοηθήσουν να καταστεί η προστασία του κλίματος μετρήσιμη, η ποικιλομορφία και η ένταξη ορατές και η ηθική ευθύνη διαφανής.

Η SAP έχει ένα μοναδικό ρόλο να διαδραματίσει στην υποστήριξη των προσπαθειών βιωσιμότητας των πελατών. Οι πελάτες της SAP παράγουν το 87% του παγκόσμιου εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μπορούν να βοηθήσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που οδηγούν την παγκόσμια οικονομία να οργανώσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού, τις μεταφορές και τα οικονομικά δεδομένα τους με τρόπο που να επιτρέπει μια δίκαιη, κυκλική οικονομία και καθαρές μηδενικές εκπομπές.

Τα δεδομένα βιωσιμότητας στο ERP είναι το θεμέλιο για ολιστική, ολοκληρωμένη διαχείριση βιωσιμότητας. Ως ηγέτης στη διαχείριση επιχειρησιακών πόρων, η SAP έχει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας βοηθώντας επιχειρήσεις σε 25 κλάδους να βελτιστοποιήσουν τους πόρους.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν τις λύσεις που χρειάζονται για να εκτελέσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και την επιχείρησή τους πιο αποτελεσματικά, με προσφορές όπως το SAP Business Network, λύσεις μετασχηματισμού επιχειρηματικών διαδικασιών, SAP Business Technology Platform (SAP BTP) και το χαρτοφυλάκιο SAP Customer Experience. Οι λύσεις της, που τροφοδοτούνται όλο και περισσότερο με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες όχι μόνο στις δικές τους λειτουργίες, αλλά σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας τους – από τον υπολογισμό του αποτυπώματος άνθρακα σε επίπεδο προϊόντος, έως τη διασφάλιση της ποικιλομορφίας και της ένταξης, έως την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επιπλέον, το ευρύ οικοσύστημα συνεργατών της SAP μπορεί να υποστηρίξει τους πελάτες με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εφαρμογές ειδικά για τη βιομηχανία και την τεχνολογία, προωθώντας την προσέγγιση “sustainable by design” της SAP.

Η SAP έχει δεσμευτεί για καθαρές μηδενικές εκπομπές σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας έως το 2030. Έχει επίσης αναγνωριστεί ως η κορυφαία εταιρεία λογισμικού στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones για 15 χρόνια και ως ηγέτης στην περιβαλλοντική διαφάνεια και δράση από το CDP, έναν διεθνή οργανισμό που θεωρείται το χρυσό πρότυπο της περιβαλλοντικής αναφοράς.

Η βιωσιμότητα αποτελεί στόχο . Στο πλαίσιο αυτό, οι εταιρείες θα πρέπει να υιοθετήσουν μια προσέγγιση που εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται ώστε να παραμένει βιώσιμη. Η SAP είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της βιώσιμης επιχειρηματικότητας μέσω των δικών της λειτουργιών και του ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λύσεων που μπορούν να βοηθήσουν άλλες εταιρείες με τη διαχείριση της βιωσιμότητας από άκρο σε άκρο. Σε όλο το επιχειρηματικό δίκτυο και το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων της, η SAP υποστηρίζει τους πελάτες στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων βιωσιμότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις