Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wolt: Νέος Global Head of Market ο Αθανάσιος Μπιλάλης

Ο κ. Μπιλάλης θα συνεχίσει να τελεί χρέη Γενικού Διευθυντή του Wolt Market για την περιοχή της Μεσογείου μέχρι να επιλεγεί και αναλάβει τα καθήκοντά του ο διάδοχος της θέσης του

Καθήκοντα Global Head του Wolt Market ανέλαβε ο Αθανάσιος Μπιλάλης, ο οποίος από το 2021 εκτελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή του Wolt Market για την περιοχή της Μεσογείου, καθιστώντας τo ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ψηφιακά σουπερμάρκετ στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Το Wolt Market ξεκίνησε από το Ελσίνκι το 2020 και σήμερα είναι διαθέσιμο σε 21 χώρες. Στην Ελλάδα, η αρχή έγινε το 2021 με το πρώτο online supermarket της εταιρείας να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πλέον η παρουσία του έχει επεκταθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, φτάνοντας τα 10 καταστήματα συνολικά και καταγράφοντας μια συνεχή πορεία ανάπτυξης με σταθερή αύξηση των πωλήσεων και των προσφερόμενων προϊόντων.

O κ. Α. Μπιλάλης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη του ρόλου του Global Head στο Wolt Market. Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα στην περιοχή της Μεσογείου, και είμαι σίγουρος ότι με την εξαιρετική global ομάδα του Wolt Market θα διευρύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, ικανοποιώντας όλο και περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών, με στόχο πάντα να κάνουμε τη ζωή τους ευκολότερη, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία για τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε».

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Καρούζος, Global Head του τμήματος New Verticals της Wolt, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Αθανάσιο στον νέο του ρόλο, ως επικεφαλής του Wolt Market. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ισχυρά θεμέλια για τον κλάδο και πλέον, ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο»

«Στόχος μας είναι να γίνουμε ο απόλυτος προορισμός για τα ψώνια της εβδομάδας και στις 21 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε ως Wolt Market, έτσι ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, διευρύνοντας συνεχώς τη γκάμα των επιλογών που μπορεί κανείς να βρει στην πλατφόρμα», συνεχίζει.

Ο κ. Μπιλάλης θα συνεχίσει να τελεί χρέη Γενικού Διευθυντή του Wolt Market για την περιοχή της Μεσογείου μέχρι να επιλεγεί και αναλάβει τα καθήκοντά του ο διάδοχος της θέσης του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις