Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Dinerly: Το πολυεργαλείο που δίνει λύση στο υψηλό κόστος προμήθειας στο χώρο της εστίασης

Δίνει τη δυνατότητα σε εστιατόρια, takeaway μαγαζιά και καφετέριες να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα για το μαγαζί τους, με ένα σύστημα κρατήσεων και διαδικτυακής παραγγελιοληψίας χωρίς προμήθειες.

Οι πλατφόρμες online delivery συχνά έχουν υψηλό κόστος προμήθειας και η Startup Dinerly έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Δίνει τη δυνατότητα σε εστιατόρια, takeaway μαγαζιά και καφετέριες να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα για το μαγαζί τους, με ένα σύστημα κρατήσεων και διαδικτυακής παραγγελιοληψίας χωρίς προμήθειες.

Το Dinerly, με έδρα το Λονδίνο, δημιουργήθηκε για να δώσει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και εστιατορίων τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικά απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Είναι μια εφαρμογή φιλική προς τον επαγγελματία, που κατανοεί την αξία του κάθε ποσοστού στον τομέα της εστίασης. Στόχος είναι οι μικρές επιχειρήσεις να έχουν διαδικτυακή παρουσία, χωρίς να πληρώνουν αστρονομικά ποσά για προμήθεια.

Η ιδέα υλοποιήθηκε από την Μαρίνα Προκοϊωσήφη, η οποία δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο παρατήρησε τα τιμολόγια και την υψηλή προμήθεια που πλήρωνε ο ιδιοκτήτης κάθε μήνα σε υπηρεσίες online κρατήσεων και παραγγελιών. Με τον συνεργάτη της Bhupendra Singh, ξεκίνησαν την ιστοσελίδα για κρατήσεις και παραγγελιοληψίες, αλλά και ένα σύστημα για συνεχείς κριτικές 5 αστεριών και αυτόματα σύστημα διαφημίσεων, το οποίο αρχικά εφαρμόστηκε δωρεάν στο κατάστημα που δούλευε η Μαρίνα  Προκοϊωσήφη.

Η εταιρεία έφτασε και στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε την συνεργασία με κατάστημα εστίασης και στόχος της είναι να έχει δυναμική παρουσία στη χώρα. Μπορεί να προσφέρει επί του παρόντος την φθηνότερη ανάπτυξη ιστοσελίδας στον χώρο της εστίασης, παρέχοντας στους επιχειρηματίες όλα τα εργαλεία που διαθέτει η πλατφόρμα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις