Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Generation Y συνδιοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου στα Βαλκάνια

Το Balkan eCommerce Summit θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας

Tη συνδιοργάνωση του Balkan eCommerce Summit, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναλαμβάνει η ελληνική πολυεθνική εταιρεία Generation Y, ως ο επίσημος εκπρόσωπός του στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προσκαλώντας επιχειρήσεις και ιδιώτες, που είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες, θα δώσουν το «παρών» στις 4 και 5 Απριλίου 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας, ανάμεσα σε περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες, 150 συμμετέχοντες με περίπτερα και περισσότερους από 20 ομιλητές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη μεγαλύτερη εκδήλωση των Βαλκανίων για το e-commerce και την επιχειρηματικότητα, το οποίο συγκεντρώνει τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου από περισσότερες από 14 βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Τσεχία, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία, κά), οι διεθνείς συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν αναφορικά με σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες, που θα δώσουν το έναυσμα για την επέκτασή τους σε βαλκανικές αγορές. Επιπρόσθετα, θα ενημερωθούν για όλες τις high technology λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μέλλον των διεθνών αγορών, καθώς και εγχώριες και διεθνείς λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συμμετοχή στο συνέδριο, όπως αναφέρεται, καλείται να δηλώσει μέσω επικοινωνίας με την Generation Y κάθε επιχείρηση, επαγγελματίας ή ιδιώτης που είτε ως χορηγός είτε ως επισκέπτης επιδιώκει μεταξύ άλλων να επεκτείνει την επιχείρησή του στα Βαλκάνια, να αναζητήσει νέους αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους θα ενισχύσει την αξία του brand του και να ενημερωθεί για τις επιχειρηματικές τάσεις των Βαλκανίων. Επίσης, για να εμβαθύνει αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ όσον αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA και ιδρυτής της Generation Y, καθώς και η Χρύσα Φακή, Head of Business Development της Generation Y, θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση ως ομιλητές, αναλύοντας τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις στον κλάδο του e-commerce, ενώ παράλληλα θα προτείνουν πώς οι ίδιες θα καταφέρουν να τις μετατρέψουν σε ευκαιρίες.

Η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα, διευθύνουσα σύμβουλος της Generation Y απευθύνει πρόσκληση στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο Balkan eCommerce Summit προκειμένου να εμπνευστούν από καταξιωμένους e-commerce leaders, keynotes oμιλητές, να έρθουν σε επαφή με πολύτιμα εμπορικά insights και να ανακαλύψουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στις βαλκανικές αγορές. «Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα επικεντρωθούμε σε συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων που θα προάγουν τη δημιουργία συνεργασιών και συνεργιών, παράλληλα με την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας και του digital marketing για το ηλεκτρονικό επιχειρείν», προσθέτει.

Ο Nikola Ilchev, eCommerce Academy and Balkan eCommerce Summit Founder αναφέρει ότι στόχος του Balkan eCommerce Summit είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για ταχεία ανάπτυξη που θα ενισχύσει τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή των Βαλκανίων, παρέχοντας ένα νέο σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξή τους. Δραστηριοποιούμενη στην «καρδιά» των Βαλκανίων, η Generation Y, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη που θα παράσχει σε ελληνικές επιχειρήσεις κάθε βεληνεκούς την ευκαιρία να ενισχύσουν το εκτόπισμά τους στην αγορά, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.generation-y.gr/partnership/balkan-ecommerce-summit/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις