Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Disney: Επένδυση ύψους 1.5 δις δολαρίων στην Epic Games

Ο γίγαντας των μέσων ενημέρωσης θα συνεργαστεί με το στούντιο Fortnite για να δημιουργήσει νέα παιχνίδια και ένα σύμπαν ψυχαγωγίας όπου οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να ψωνίσουν και να αλληλεπιδράσουν με περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες από τη Disney, την Pixar, τη Marvel, το Star Wars, το Avatar και άλλα.

Η Disney επενδύει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για μερίδιο στην Epic Games, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger την Τετάρτη, στο μεγαλύτερο στοίχημά της μέχρι στιγμής στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών.

Ο γίγαντας των μέσων ενημέρωσης θα συνεργαστεί με το στούντιο Fortnite για να δημιουργήσει νέα παιχνίδια και ένα σύμπαν ψυχαγωγίας όπου οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να ψωνίσουν και να αλληλεπιδράσουν με περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες από τη Disney, την Pixar, τη Marvel, το Star Wars, το Avatar και άλλα, δήλωσε η Disney σε δελτίο τύπου.

Η Disney δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η αποτίμηση της Epic.

Η Disney συνεργάστηκε με την Epic για να φέρει χαρακτήρες από τη Marvel, το Star Wars, το “The Nightmare Before Christmas”, το “Tron” και πολλά άλλα στο Fortnite.

Η συμφωνία επεκτείνει επίσης μια σειρά σημαντικών συνεργασιών για την Epic.

Το Fortnite συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Lego για ένα παιχνίδι επιβίωσης στην πλατφόρμα παιχνιδιών παρόμοιο με το Minecraft. Ξεκίνησε επίσης το Fortnite Festival, ένα παιχνίδι από την Harmonix, η οποία έχει δημιουργήσει το παιχνίδι Rock Band.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις