Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

nvisionist: Δυναμική παρουσία στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ με την αποστολή του ΥΠΕΞ

Η διεθνώς βραβευμένη ελληνική startup συνεχίζει να συμμετέχει σε σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις, ενισχύοντας την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της nvisionist στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Φεβρουαρίου από το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (DEiK) και το Enterprise Greece. H διεθνώς βραβευμένη start-up που πρωτοπορεί στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας και αιολικής ενέργειας, ήταν ανάμεσα στις ελληνικές εταιρείες που επιλέχτηκαν να συνοδεύσουν τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, κ. Κώστα Φραγκογιάννη, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.

Η nvisionist έδωσε για μία ακόμη φορά το δυναμικό «παρών» σε μία κορυφαία διεθνή εκδήλωση, στηρίζοντας συγχρόνως την προσπάθεια του Υπουργείου Εξωτερικών για οικοδόμηση ισχυρών διμερών οικονομικών σχέσεων και επέκταση της Επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ελλάδας στην Τουρκία. Ως μέρος της Επιχειρηματικής Αποστολής της Ελλάδας,  η nvisionist είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες της, σε περισσότερους από 150 Τούρκους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, με σκοπό τη συνεργασία για την αξιοποίηση καινοτόμων και «πράσινων» τεχνολογιών για την επίτευξη της απολιγνιτοποίησης και του διεθνούς, πλέον, στόχου του zero emissions.

Συγκεκριμένα, η nvisionist συμμετείχε στην ημερίδα εργασιών και συναντήσεων της DEiK, καθώς και στα B2B Meetings που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσο του Turkiye-Greece Business Forum. Εκεί, πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες με εταιρείες από τον χώρο της τεχνολογίας και της ενέργειας, με θέμα την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning) και τη διερεύνηση πιθανών μελλοντικών συνεργασιών, συμβάλλοντας ενεργά στη σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας -Τουρκίας.

Παράλληλα, ο CEO της nvisionist, κ. Αναστάσιος Αλέφαντος και ο ο Special Advisor της nvisionist, κ. Βασίλης Ορφανός, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Adnan Polat, Πρόεδρο όχι μόνο του DeiK, αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του τουρκικού «κολοσσού» Polat Holding, που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στον ενεργειακό τομέα και με τον οποίο συζήτησαν αναφορικά με την επέκταση σχέσεων σε θέματα πράσινης ενέργειας και προστασίας της βιοποικιλότητας.

Ταυτόχρονα, τα στελέχη της nvisionist παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους Τούρκους επιχειρηματίες τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το σύστημα ανίχνευσης nvbird®️, το οποίο έχει ήδη διακριθεί με 18 βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας παγκοσμίως. Το nvbird®️ αποτελεί μια πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια και με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, δίνοντας υπεραξία στην Αιολική Ενέργεια. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird®️ το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης του zero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα. 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις