Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mobiplus: Νέο πρόγραμμα 10.000 ευρώ για το e-shop σας!

Προβλέψτε τι θα αγοράσει ο πελάτης στο e-shop και στο κατάστημα και αυξήστε τα έσοδα κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ εσόδων

Η mobiplus.co εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού  με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering  σε συνεργασία με την  stonewave   κορυφαία εταιρεία λογισμικού e-commerce δημιούργησαν νέα πλατφόρμα e-commerce, η οποία προσφέρει προσωπικές απολαυστικές εμπειρίες στους καταναλωτές  και ανεβάζει τα έσοδα τις επιχείρησης  λιανικής κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ εσόδων έως σήμερα.

Η  Mobiplus   shopping recommendation platform δίνει τη δυνατότητα  στα e-shops και καταστήματα λιανικής να μαντεύουν τι θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες και να το προτείνουν χωρίς αυτοί να ψάχνουν. Ανεβάζουν έτσι το conversion rate που είναι πολύ χαμηλό, περίπου 2 % σήμερα  και αυξάνουν  τα έσοδα τους κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ έως σήμερα.Χρησιμοποιούν τα δεδομένα αγορών που διαθέτουν στο e-shop και στο erp τους σε συνδυασμό με   αλγορίθμους Artificial intelligence.

Το www.dpharmacy.gr, ένα κορυφαίο e-shop στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα τις stonewave οποία περιέχει τεχνολογίες  mobiplus shopping recommendation έχει σχετικά αποτελέσματα τα οποία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Το σύστημα συστάσεων mobiplus shopping recommendation platform  προσφέρει  απολαυστικές εκπλήξεις  στους πελάτες, κάνοντας κάθε επίσκεψη στο e-shop μια συναρπαστική αποστολή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  της Dpharmacy γίνεται ένα διαδικτυακό σαλόνι ομορφιάς με μαθήματα, επαγγελματική καθοδήγηση και εξατομικευμένα σχήματα ομορφιάς.Πλέον, μια αξιόπιστη εμπειρογνώμονας ομορφιάς, το σύστημα συστάσεων, βοηθά τον καταναλωτή  στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των τάσεων περιποίησης , καλλυντικών και ευεξίας.Εξατομικευμένες προσφορές, εκπλήξεις γενεθλίων και δώρα επετείου φτάνουν, δημιουργώντας στιγμές χαράς και σύνδεσης.

Το e-shop δεν είναι  απλώς ένας χώρος λιανικής αλλά ένας βοηθός του πελάτη που τον βοηθά να φτάσει ι τα ορόσημα του ταξιδιού ομορφιάς και ευεξίας του.

Η υπηρεσία personalization είναι πλέον διαθέσιμη και στα φυσικά καταστήματα μέσω της Annie Intelligent Shopping Assistant.

mobiplus.co   ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού, σε εταιρείες όπως Hewlett- Packard, Intracom, Cyta εξειδικευμένα στο χώρο του Enterprise Λογισμικού με web και mobile services και μέλος του Elevate Greece

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις