Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GSEA Greece 2024: Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός φοιτητικής επιχειρηματικότητας – Τρεις οι μεγάλοι νικητές

Από τους 26 φοιτητές που υπέβαλαν αρχικά υποψηφιότητα, οι 12 πέρασαν στη φάση του mentoring και 8 από αυτούς συμμετείχαν στον τελικό.

 

Ο τελικός του ετήσιου διαγωνισμού φοιτητικής επιχειρηματικότητας GSEA Greece 2024 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου με μεγάλη επιτυχία.

Από τους 26 φοιτητές που υπέβαλαν αρχικά υποψηφιότητα, οι 12 πέρασαν στη φάση του mentoring και 8 από αυτούς συμμετείχαν στον τελικό. Για την προετοιμασία των φοιτητών μέλη του EO Greece πρόσφεραν απλόχερα την υποστήριξη τους με mentoring και coaching.

O μεγάλος νικητής ήταν ο Νίκος Σκλαβούνος, founder της UniStudents, ενός all-in-one mobile application που βοηθά τους φοιτητές να διαχειριστούν την ακαδημαϊκή τους πορεία. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κεσελίδης, co-founder της Uplodio, πλατφόρμας που βοηθά marketing agencies και brands να βρουν τους κατάλληλους UGC creators & influencers για τις διαφημιστικές τους ανάγκες. Την τρίτη θέση κέρδισε η Μαρίνα Γαβριλάκη, co-founder της Physisorg, εταιρείας που εκπαιδεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε σχέση με τη βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Την ημέρα του τελικού και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διεξήχθη το panel Startups and Scale-ups: The Greek potential and success stories με σημαντικούς πρωταγωνιστές του Ελληνικού οικοσυστήματος, οι οποίοι μας περιέγραψαν τις εμπειρίες τους και τις καλές πρακτικές για scale-up. Τη συζήτηση συντόνισε ο Κώστας Οικονομόπουλος και οι panelists ήταν οι: Μ. Παπαθάνου (partner at Metavallon VC), Ν. Αντωνίου (CEO PJ Tech Catalyst Management VC), Μ. Πετυχάκης (CTO at Orfium), Δ. Μέμος (former-CEO MarineTraffic), Γ. Αυγουστίδης (co-founder Skroutz), Δ. Παπαδημητρίου (CEO Business Pathways).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ  σημαντική ήταν η συμβολή των χορηγών και κυρίως της οικογένειας του EO, που μαζί με τη δυναμική ομάδα του GSEA committee προσέφεραν μεγάλη αξία στους διαγωνιζόμενους και τα μέλη του Οργανισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις