Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο ΣΕΒ αποχαιρετά τον πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη

Ο ιδρυτής της εταιρίας Raycap έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο επιχειρηματίας, Κώστας Αποστολίδης, ο ιδρυτή της εταιρίας Raycap που ειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η διοίκηση του ΣΕΒ σε ανακοίνωση της δήλωσε ότι με θλίψη αποχαιρετά τον πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρίας Raycap, που έφυγε πολύ νωρίς, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά στον χώρο της βιομηχανικής έρευνας & καινοτομίας και της παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΣΕΒ με θλίψη αποχαιρετά τον πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρίας Raycap, που έφυγε πολύ νωρίς, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά στον χώρο της βιομηχανικής έρευνας & καινοτομίας και της παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Ο Κώστας Αποστολίδης, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιούργησε μια επιχείρηση–πρότυπο, έναν πολυεθνικό όμιλο με παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία και Σλοβενία, που σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιακών και βιομηχανικών και ενεργειακών υποδομών.

Υπηρέτησε στην πράξη την περιφερειακή ανάπτυξη, ενώ προσέφερε σημαντικό κοινωνικό έργο και στήριξε έργα πολιτισμού τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Ο Κώστας Αποστολίδης πίστευε στον ρόλο της επιχειρηματικότητας ως δύναμης ανάπτυξης και προόδου.
Με την εταιρία του μέλος στον ΣΕΒ, ο ίδιος αθόρυβα και με συνέπεια στήριξε τη δράση του Συνδέσμου, με έμφαση στην Καινοτομία. Συγχρόνως, ως επιχειρηματίας και ως ενεργός πολίτης, υποστήριζε με συνέπεια το έργο του ΙΟΒΕ, του ΕΛΙΑΜΕΠ, και του Junior Achievement Greece.

Στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του η διοίκηση του ΣΕΒ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις