Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Startup Yendou εξασφάλισε 1,3 εκατ. δολάρια, για την πλατφόρμα αυτοματοποίησης κλινικών λειτουργιών

Η επένδυση θα επιτρέψει στην startup να κλιμακώσει την πλατφόρμα αυτοματοποίησης κλινικών λειτουργιών και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση από φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες.

 

Η Yendou, μια startup με έδρα το Βερολίνο έχει εξασφαλίσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε έναν re-seed γύρο χρηματοδότησης. Η επένδυση θα επιτρέψει στην startup να κλιμακώσει την πλατφόρμα αυτοματοποίησης κλινικών λειτουργιών και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση από φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες.

Ο επενδυτικός γύρος pre-seed καθοδηγήθηκε από την b2venture με την υποστήριξη της Heartfelt, του Infinita Fund και αρκετών επενδυτών αγγέλων που προέρχονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της Meri Beckwith, συνιδρύτριας της startup Lindus Health που υποστηρίζεται από τον Peter Thiel.

Από την έναρξή της τον Μάρτιο του 2023, η Yendou έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον και υιοθέτηση από περίπου 1.200 κλινικούς γιατρούς σε 46 χώρες.

Ωθούμενη από τα θετικά αποτελέσματα και τη δέσμευση των κλινικών ιατρών, η Yendou άνοιξε έκτοτε την πλατφόρμα της σε φαρμακευτικές εταιρείες μέσω μιας κλειστής προσφοράς beta. Με αυτόν τον τρόπο, η startup παρέχει έναν μηχανισμό για τις φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες να συνδέονται, να επιλέγουν και να βρίσκονται απρόσκοπτα σε χώρους κλινικών δοκιμών για ογκολογικές δοκιμές Φάσης ΙΙ και Φάσης ΙΙΙ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις