Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Microsoft: Παρουσιάζει το Copilot AI chatbot για εργαζόμενους στον χρηματοοικονομικό τομέα

Η Microsoft διαθέτει ήδη ένα Copilot γενικού σκοπού σε εφαρμογές του Office και έχει κυκλοφορήσει Copilots σχεδιασμένα για εργαζόμενους πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Η Microsoft ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κυκλοφορήσει ένα chatbot Copilot που μπορεί να εκτελέσει βασικές εργασίες για άτομα που εργάζονται στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Πολλοί πάροχοι επιχειρηματικού λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των HubSpot και Salesforce, εργάζονται για να ενισχύσουν τα υπάρχοντα προϊόντα τους με γενετική τεχνητή νοημοσύνη, με την ελπίδα να τα καταστήσουν πιο αποτελεσματικά. Η τρέλα ξεκίνησε όταν η OpenAI το 2022 κυκλοφόρησε το chatbot ChatGPT, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει κείμενο ή άλλο περιεχόμενο που μοιάζει γραμμένο από άνθρωπο, με μερικές μόνο εντολές.

Η Microsoft διαθέτει ήδη ένα Copilot γενικού σκοπού σε εφαρμογές του Office και έχει κυκλοφορήσει Copilots σχεδιασμένα για εργαζόμενους πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Το Copilot για τη χρηματοδότηση θα εκτελέσει αρχικά μια ανάλυση διακύμανσης, επικαιροποίηση δεδομένων στο Excel και θα επιταχύνει τη διαδικασία συλλογής δεδομένων στο Outlook. Το λογισμικό μπορεί να βασιστεί σε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο SAP και στο Microsoft Dynamics 365. Πρόσθετα χαρακτηριστικά θα έρθουν στο χρηματοδοτικό Copilot αργότερα φέτος, δήλωσε ο Lamanna.

Η Microsoft διαθέτει ήδη ένα Copilot για βιομηχανική χρήση γενικής χρήσης σε εφαρμογές του Office και έχει κυκλοφορήσει Copilots σχεδιασμένα για εργαζόμενους πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Το λογισμικό μπορεί να βασιστεί σε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο SAP και στο Microsoft Dynamics 365. Πρόσθετα χαρακτηριστικά θα έρθουν αργότερα φέτος. Η Microsoft δήλωσε ότι το οικονομικό τμήμα της παρείχε στοιχεία για την ανάπτυξη του νέου Copilot και ότι έχει δει κάποια πρώιμα οφέλη από τη χρήση του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις