Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Betsson Foundation & Σ.Ε.Γ.Ε.: Το Female Entrepreneurial Hub κλείνει 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας

Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub ήταν μια εποικοδομητική περίοδος γεμάτη δημιουργία, συνεργασία και εμπνευσμένες επιτυχίες

To Betsson Foundation και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), γιόρτασαν την Παρασκευή 1 Μαρτίου την επέτειο του 1ου χρόνου λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub στο Βetsson Hub στην Θεσσαλονίκη (Γεωργίου Ανδρέου 56, Τ.Κ. 54627).

To 1ο Female Entrepreneurial Hub αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Betsson Foundation.

Το Betsson Foundation για ακόμη μια φορά δεσμεύτηκε να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει την επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη και την επιτυχία τους. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub ήταν μια εποικοδομητική περίοδος γεμάτη δημιουργία, συνεργασία και εμπνευσμένες επιτυχίες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους, το Βetsson Hub έχει αναδειχθεί ως ένας χώρος που προάγει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση των γυναικών. Μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις δικτύωσης και υποστήριξης, καθώς και την παροχή χώρου για δημιουργική συνεργασία, το Female Entrepreneurial Hub έχει ενθαρρύνει τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να αναδείξουν τη δυναμική τους πλευρά και να δημιουργήσουν βιώσιμα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η έναρξη της εκδήλωσης διακρίθηκε από το άνοιγμα, με ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο παρουσίαζε τις επιτυχημένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνεργασίας.

Αυτό το στιγμιότυπο αποτέλεσε μια εξαιρετική αφετηρία για να διαδοθούν τα επιτεύγματα και οι καινοτομίες που προέκυψαν από την αμοιβαία αυτή προσπάθεια.

Ο Διευθυντής Marketing της Betsson, Ανδρέας Νικολόπουλος, αφού καλωσόρισε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, τόνισε από την πλευρά του: «Οι αρχές της ισότητας και της γυναικείας ενδυνάμωσης στον εργασιακό και επιχειρηματικό τομέα, είναι από τις βασικές αξίες του ομίλου Betsson τις οποίες προσπαθούμε να εφαρμόζουμε καθημερινά στο γραφείο, αλλά και μέσα από τις δράσεις και τους οργανισμούς που επιλέγουμε να στηρίζουμε. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι ο Σ.Ε.Γ.Ε., τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω, διότι όλα τα μέλη του υλοποιούν ένα πολύ σημαντικό έργο για να βοηθήσουν όσες περισσότερες γυναίκες μπορούν, μέσα από την επιχειρηματικότητα, από την εκπαίδευση και από τα διάφορα εργαλεία που παρέχει.

Είναι μεγάλη μας χαρά για αυτά τα δύο χρόνια, για την συνεργασία και την σχέση που έχουμε αναπτύξει διότι έχουμε επεκταθεί σε διάφορες δράσεις και έχουμε καταφέρει να ενώσουμε διάφορους οργανισμούς και ομάδες.

Γιορτάζουμε λοιπόν την επέτειο του ενός χρόνου του Female Entrepreneurial Hub και εύχομαι για πολλά περισσότερα χρόνια να είμαστε μαζί, για ακόμη περισσότερες επετείους».

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., Λίνα Τσαλταμπάση η οποία με τη σειρά της είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ, για την όμορφη συγκέντρωση σήμερα εδώ και που μας τιμάτε για ακόμη μια φορά με την παρουσία σας. Δύο χρόνια έχουμε ξεκινήσει να συνεργαζόμαστε με το Betsson Foundation και ένα χρόνο που έχουμε τo Female Entrepreneurial Hub. Δύο χιλιάδες άτομα, κατά κύριο λόγο γυναίκες, έχουν παρελάσει μέσα από το Betsson Hub. Oι δράσεις του συνδέσμου και οι δράσεις του Hub φτάνουν κάτω στην κοινωνία. Γυναίκες οι οποίες είναι επιχειρηματίες, γυναίκες οι οποίες ήταν άνεργες, γυναίκες οι οποίες χρειάστηκαν υποστήριξη, γυναίκες οι οποίες προερχόντουσαν από κακοποιητικά περιβάλλοντα, γυναίκες οι οποίες χρειάστηκαν υποστήριξη σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να φέρουμε την καρδιά της ενδυνάμωσης της οικονομίας, εδώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

H εκδήλωση έκλεισε με την εορταστική κοπή μιας τούρτας, σηματοδοτώντας την επέτειο του ενός έτους του Female Entrepreneurial Hub.

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος ετοίμασε μια τιμητική πλακέτα για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Betsson, κο Θάνο Μαρίνο, την οποία παρέλαβε ο Διευθυντής Μarketing της Betsson, Ανδρέας Νικολόπουλος, καθώς δυστυχώς δεν ήταν δυνατή η παρουσία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν σημαντικές προσωπικότητες, ενισχύοντας το επίπεδο της συζήτησης και προσφέροντας πολύτιμες εισηγήσεις.

Ανάμεσα τους ήταν:
– Η  Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Χρυσή Ολυμπιονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου
– Η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών, κα Θεοδώρα Λειψιστινού
– Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, κος Ευθύμιος Χατζηθεόκλητος

 

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρακάτω:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις