Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Alphacomm και Velti συνεργάζονται για τη βελτίωση της εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου για εκατομμύρια χρήστες

Αυτή η στρατηγική συνεργασία παρέχει στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ένα σύνολο εργαλείων για τη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών, την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των οικονομικών κινδύνων.

Η Alphacomm, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων για πρόληψης απάτης ηλεκτρονικών πληρωμών και βελτιστοποίησης εσόδων στην Ευρώπη, ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Velti, μια παγκόσμια καινοτόμο εταιρεία στο mobile marketing και gaming που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Καθώς οι διαδικτυακές πωλήσεις συνεχίζουν να αυξάνονται, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν την πρόκληση να ανταποκριθούν στις αυξημένες προσδοκίες των αγοραστών σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για στρατηγικές και καινοτόμες προσεγγίσεις, η Velti και η Alphacomm ενώθηκαν για να αξιοποιήσουν τα συνδυασμένα πλεονεκτήματά τους, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ενίσχυση των εμπειριών ηλεκτρονικού εμπορίου για ψηφιακά αγαθά υψηλού κινδύνου, προωθώντας τη δέσμευση και την εξατομίκευση χρησιμοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες AI της πλατφόρμας Sympan της Velti.

Η συνεργασία μεταξύ της Velti και της Alphacomm στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία της Velti στο mobile marketing βάσει δεδομένων με τις προηγμένες τεχνολογίες πληρωμών και πρόληψης απάτης της Alphacomm. Αυτή η στρατηγική συνεργασία παρέχει στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ένα σύνολο εργαλείων για τη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών, την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των οικονομικών κινδύνων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις