Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

brooqLy: Είσοδος στην υποσαχάρια Αφρική και συνεργασία με το MrExportToAfrica

Αυτή η επέκταση δημιουργεί ευκαιρίες για την brooqly να εδραιώσει μια βάση στην περιοχή.

Η brooqLy, μια εταιρεία τεχνολογίας, ανακοίνωσε μια συνεργασία, με τo MrExportToAfrica, μια διεθνή συμβουλευτική εταιρεία με έδρα την Ndola της Ζάμπια.

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της brooqLy να προσφέρει την πλατφόρμα της σε όλες τις ηπείρους, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τοπική γνώση που παρέχεται από το MrExportToAfrica. Με τη Ζάμπια να λειτουργεί ως βασικός κόμβος στην περιοχή, συνορεύοντας με οκτώ χώρες, αυτή η επέκταση δημιουργεί ευκαιρίες για την brooqly να εδραιώσει μια βάση στην περιοχή. Η Συμφωνία που υπεγράφη τίθεται σε ισχύ στις αρχές του 3ου τριμήνου του 2024.

Η καλλιέργεια στρατηγικών συνεργασιών και η επέκταση σε νέες γεωγραφικές περιοχές ευθυγραμμίζεται με τη βασική μας αποστολή στην brooqLy. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το MrExportToAfrica, καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στη Ζάμπια, μια χώρα γνωστή για την οικονομική της σταθερότητα και το άνοιγμά της στις ξένες επενδύσεις», δήλωσε ο κ. Πάνος Λαζαρέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της brooqLy.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις