Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ProsperTree βραβεύτηκε στην κατηγορία Green Startup στα Green Brand Awards 2024

Η καινοτομία και το βασικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι δίνει, στις εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν μία πράσινη ενέργεια ESG, τη δυνατότητα και ταυτόχρονα το κίνητρο να διαθέσουν το ποσό της επιλογής τους για την υιοθέτηση δέντρων λαμβάνοντας συγχρόνως οικονομικά οφέλη, μέσω του “Green Marketing Project”.

Η ProsperTree απέσπασε Bronze Award στην κατηγορία Green Startup των Green Brand Awards 2024,  αναδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην πράσινη οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο Sofitel Athens Airport, από την BOUSSIAS events, και το βραβείο παρέλαβε ο κ. Άγγελος Ζώης, Founder της ProsperTree.

Τα Green Brand Awards 2024 διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν την πράσινη οικονομία και το Eco Living. Προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και αναδεικνύουν ένα νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που συνδυάζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία, προσφέροντας βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται GreenEcofriendlyRecyclableReusableZero Waste και Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας.

H ProsperTree είναι μια startup εταιρεία με όραμα τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Ειδικεύεται στη φύτευση και εμπορία δέντρων, με στόχο να κάνει τον πλανήτη πιο πράσινο προσφέροντας ταυτόχρονα ως επιπλέον κίνητρο το οικονομικό όφελος από τα δέντρα στους συνεργάτες της.

Η καινοτομία και το βασικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι δίνει, στις εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν μία πράσινη ενέργεια ESG, τη δυνατότητα και ταυτόχρονα το κίνητρο να διαθέσουν το ποσό της επιλογής τους για την υιοθέτηση δέντρων λαμβάνοντας συγχρόνως οικονομικά οφέλη, μέσω του Green Marketing Project.

Το “Green Marketing Project” της ProsperTree προσφέρει διαφορετικές επιλογές πράσινων ενεργειών σε εταιρείες. Αυτό συνδυάζει την εταιρική κοινωνική ευθύνη με έναν οικονομικά βιώσιμο τρόπο, ενισχύοντας την εταιρική εικόνα και την ανταγωνιστικότητα στο πλαίσιο των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance). Η ProsperTree δημιουργεί προσαρμοσμένα σχέδια φύτευσης, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές.

Η εταιρεία εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στη διαχείριση και εκμετάλλευση των δέντρων, προσφέροντας προϊόντα όπως βιομάζα, ενέργεια, και διαφόρων ειδών προϊόντα, συμβάλλοντας στην ανακύκλωση, την αειφόρο ανάπτυξη και την ενεργή συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις