Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Protavio: Ανακοίνωσε την προσθήκη του συστήματος Luminex xMAP INTELLIFLEX DR-SE

Αυτό το σύστημα ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες για ανάπτυξη προσαρμοσμένης ανάλυσης καθώς και προφίλ βιοδεικτών.

 

Η Protavio, μια εταιρεία multiplex πρωτεομικής με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια οργάνων xMAP της Protavio, το σύστημα Luminex xMAP INTELLIFLEX DR-SE. Με αυτή την εξαγορά, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πρωτεομικής είναι εξοπλισμένες με την πλήρη σειρά οργάνων Luminex.

Η Protavio αξιοποιώντας τη δύναμη της πρωτεομικής πολλαπλών πλατφορμών, συνδυάζει τα οφέλη των τεχνολογιών αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των Olink & Luminex, για να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για την ανακάλυψη, ανάπτυξη και επικύρωση βιοδεικτών.

Το σύστημα INTELLIFLEX DR-SE εισάγει μια σημαντική πρόοδο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη λήψη δεδομένων για δύο παραμέτρους ανά αναλυτέα ουσία. Το νέο σύστημα dual reporter διευκολύνει την ταυτόχρονη ανίχνευση αντισωμάτων IgG και IgM, επιτρέποντας την ανάπτυξη νέων πολυπλεκτικών τεστ για ADAs, αξιολόγηση ανοσογονικότητας κ.λπ. Αυτό το σύστημα ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες για ανάπτυξη προσαρμοσμένης ανάλυσης καθώς και προφίλ βιοδεικτών.

Η νεοφυής εταιρεία, Protavio, έχει παγκόσμια παρουσία με γραφεία στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου και εγκαταστάσεις αποθήκευσης δειγμάτων στη Mασαχουσέτη των ΗΠΑ. Η έδρα και οι εγκαταστάσεις εργαστηρίου και παραγωγής στεγάζονται στο Επιστημονικό Πάρκο Δημόκριτος, Λεύκιππος, στην Αθήνα.

Επίσης, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα από 150 έργα και παράγει σταθερά πάνω από 1 εκατομμύριο αναλύσεις ετησίως. Η τεχνική εξειδίκευση υποστηρίζεται από ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας που διασφαλίζει ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πληροί αυστηρά κανονιστικά κριτήρια. Η εκτεταμένη εμπειρία, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα την τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του τομέα της πρωτεομικής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις