Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mytilineos: Εξετάζει είσοδο στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Mytilineos που είναι ήδη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εδώ και τρεις δεκαετίες συνεργάζεται με τη City και τη Morgan Stanley λέει to Sky Newsγια την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η οποία να μένετε να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sky News η εταιρεία Mytilineos εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE) και η ελληνική εταιρεία επέλεξε δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες τις Wall Street για να για να την προετοιμάσει για την εισαγωγή.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Mytilineos που είναι ήδη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εδώ και τρεις δεκαετίες συνεργάζεται με τη City και τη Morgan Stanley λέει to Sky News για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η οποία να μένετε να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024.

Μία από τις πηγές του βρετανικού μέσου υποστήριξε ότι η εταιρεία σκοπεύει να παραμείνει εισηγμένη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο ακόμη και μετά την εισαγωγή της στο LSE με dual listing.Στη Βρετανία έχει παρουσία περισσότερα από 10 χρόνια κατασκευάζοντας έργα ΑΠΕ, δικτύων και αποθήκευσης. Εάν η ελληνική εταιρεία προχωρήσει σε εισαγωγή στο χρηματιστήριο του Λονδίνου θα δώσει μία ευπρόσδεκτη ώθηση στο LSE σε μία εποχή που τίθενται ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του ως προορισμού για εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και διεθνείς εταιρείες.

Η Mytilineos δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα, επομένως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις