Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mastercard: Λανσάρει εφαρμογή εικονικών καρτών για κινητά για να απλοποιήσει τα ταξιδιωτικά και επαγγελματικά έξοδα

Η εφαρμογή αξιοποιεί τις καινοτόμες πλατφόρμες εικονικών καρτών και tokenization της Mastercard, τα βελτιωμένα δεδομένα και τους ισχυρούς ελέγχους δαπανών, όλα μέσα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Η Mastercard ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή εικονικών καρτών για κινητά που επιτρέπει την προσθήκη εικονικών εμπορικών καρτών στα ψηφιακά πορτοφόλια. Η καινοτόμος εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα περισσότερες επιλογές στον τρόπο με τον οποίο παρέχουν τις ασφαλείς και βιώσιμες λύσεις ανέπαφων πληρωμών που αναμένουν όλο και περισσότερο οι εταιρείες.

Η εφαρμογή αξιοποιεί τις καινοτόμες πλατφόρμες εικονικών καρτών και tokenization της Mastercard, τα βελτιωμένα δεδομένα και τους ισχυρούς ελέγχους δαπανών, όλα μέσα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Η πρόσβαση στις εικονικές κάρτες της Mastercard γίνεται απρόσκοπτα μέσω της εφαρμογής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορα τα οφέλη της πληρωμής με tap to pay. Οι εικονικές κάρτες Mastercard μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οργανισμούς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της ασφάλισης, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των εταιρικών ταξιδιών.

Οι βασικές δυνατότητες και τα οφέλη της εφαρμογής εικονικών καρτών για κινητά της Mastercard περιλαμβάνουν:

Αυξημένη ασφάλεια: Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας και πρόσθετου μέτρου ασφαλείας χρησιμοποιώντας PIN για την προβολή στοιχείων κάρτας. Κάθε εικονική κάρτα είναι επίσης tokenized, επιτρέποντας την αντικατάσταση των ευαίσθητων δεδομένων του κατόχου της κάρτας από έναν μοναδικό αριθμό κάρτας, ώστε να μην εκτίθενται ευαίσθητα στοιχεία λογαριασμού.

Έλεγχος δαπανών: Οι οργανισμοί μπορούν να συμμορφώνονται με τις πολιτικές εξόδων χρησιμοποιώντας τους ελέγχους σε επίπεδο συναλλαγών της Mastercard, οι οποίοι περιορίζουν το πώς, πού και πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια εικονική κάρτα για κινητά.

Ευέλικτες ενσωματώσεις: Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να φτάσουν γρήγορα στην αγορά μέσω της διεπαφής χρήστη της Mastercard ή ευέλικτων ενσωματώσεων που βασίζονται σε API και προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως προσαρμοσμένη τέχνη καρτών.

Ολιστική και απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμών: Η εφαρμογή παρέχει μια ενιαία διεπαφή για τον έλεγχο της κατάστασης των υπολοίπων καρτών και την προβολή εκκρεμών και ολοκληρωμένων συναλλαγών, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται εικονικές εμπορικές κάρτες που εκδίδονται από πολλά συμμετέχοντα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Βελτιωμένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο: Για κάθε εικονική κάρτα κινητής που δημιουργείται, τα προσαρμοσμένα στοιχεία δεδομένων καταγράφονται αυτόματα και αντιστοιχίζονται με τη συναλλαγή, παρέχοντας στους οργανισμούς αυξημένες πληροφορίες σχετικά με τις δαπάνες και την αυτόματη συμφωνία για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών back-office.

Η HSBC Australia και η Westpac θα είναι τα πρώτα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που θα προσφέρουν σε οργανισμούς και εταιρικούς πελάτες λειτουργικότητα mobile wallet μέσω της εφαρμογής Mastercard.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε άλλες βασικές αγορές για χρήστες με εμπορική εικονική κάρτα που εκδίδεται μέσω οργανισμού από συμμετέχον χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Μόλις εγγραφούν στην εφαρμογή με έναν κωδικό πρόσκλησης, οι χρήστες θα βρουν τις εμπορικές εικονικές κάρτες τους αυτόματα συνδεδεμένες και έτοιμες να προστεθούν σε επιλεγμένα ψηφιακά πορτοφόλια για χρήση στο παγκόσμιο δίκτυο της Mastercard.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις