Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SaaS Payflows συγκέντρωσε 25 εκατ. ευρώ 

Η πλατφόρμα Software-as-a-Service (SaaS) Payflows θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει τη λειτουργία της και τη συνολική επιχειρηματική της εμβέλεια.

Η Payflows, μια πλατφόρμα χρηματοδότησης SaaS που υποστηρίζεται από AI, έχει συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση Series A. Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Balderton Capital με τη συμμετοχή υφιστάμενων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Ribbit Capital, Headline, 20VC και των οικογενειακών γραφείων του ιδρυτή της Plaid και της Galeries Lafayette.

Η πλατφόρμα Software-as-a-Service (SaaS) Payflows θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει τη λειτουργία της και τη συνολική επιχειρηματική της εμβέλεια. Η εταιρεία στοχεύει επίσης να ανταποκριθεί στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών και των συνεργατών της σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, ενώ παράλληλα δίνει προτεραιότητα στη διαδικασία συμμόρφωσης με τις κανονιστικές απαιτήσεις και τους νόμους του κλάδου.

Ιδρύθηκε το 2022 από τα πρώην στελέχη της Luko, Pauline Glikman και Joseph Assouline. Η εταιρεία αναπτύσσεται εδώ και δύο χρόνια με πελάτες όπως οι Swile, Spendesk και Podimo. Οι πελάτες της αποτελούνται κυρίως από επιχειρήσεις στο μεσαίο έως ανώτερο άκρο ανάπτυξης, ιδιαίτερα εκείνες που αντιμετωπίζουν πολύπλοκους κανονισμούς και λειτουργίες σε πολλές αγορές και νομίσματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις