Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon: Παράδοση ειδών παντοπωλείου με συνδρομή

Οι παραδόσεις περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου από την Whole Foods και την Amazon Fresh, αλλά και τοπικά παντοπωλεία και ειδικούς λιανοπωλητές με τους οποίους συνεργάζεται.

Η Amazon επαναφέρει τις δωρεάν παραδόσεις ειδών παντοπωλείου για παραγγελίες άνω των 35 δολαρίων με τη μορφή ενός νέου μηνιαίου προγράμματος συνδρομής. Είναι 9.99 $ ανά μήνα για τα μέλη Prime και περιλαμβάνει απεριόριστη παράδοση ειδών παντοπωλείου σε μία ώρα, καθώς και απεριόριστες παραλαβές 30 λεπτών, με επιλογή μισού κόστους για μέλη χαμηλού εισοδήματος εκτός Prime που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η Amazon ξεκίνησε μια δοκιμή της συνδρομής σε τρεις πόλεις πέρυσι, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σε 3.500 πόλεις στις ΗΠΑ. Οι παραδόσεις περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου από την Whole Foods και την Amazon Fresh, αλλά και τοπικά παντοπωλεία και ειδικούς λιανοπωλητές με τους οποίους συνεργάζεται.

Αυτή η νέα συνδρομή διευκολύνει όσους συμμετέχουν στο ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Βοήθειας για τη Διατροφή (SNAP – Supplemental Nutrition Assistance Program), καθώς μπορεί συχνά να είναι πιο δύσκολο για αυτούς, να αγοράσουν είδη παντοπωλείου, είτε λόγω χρονικών είτε φυσικών περιορισμών. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μηνιαία χρέωση 4.99 $ και οι δικαιούχοι του SNAP δεν μπορούν να το πληρώσουν με την κάρτα ηλεκτρονικής μεταφοράς παροχών (EBT).

Η Amazon ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι δοκιμάζει τη συνδρομή, η οποία βρίσκεται πάνω από την τυπική συνδρομή Prime 14.99 $ ανά μήνα (ή 139 $ ετησίως). Η εταιρεία ασχολείται με το πρόγραμμα παράδοσης ειδών παντοπωλείου εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας ξεκινήσει με δωρεάν παραδόσεις για παραγγελίες άνω των 35 $ αρχικά. Αύξησε το όριο δωρεάν παράδοσης στα 150 δολάρια πέρυσι και στη συνέχεια το μείωσε στα 100 δολάρια αρκετούς μήνες αργότερα. Προς το παρόν, η εταιρεία προσφέρει τη συνδρομή ως δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε όποιον δεν την έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις