Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tquila: Νέο fund 40 εκατ. δολαρίων

Το ταμείο βρίσκεται στα δύο τρίτα της στοχευόμενης αύξησης κεφαλαίου ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία τεχνολογίας και επενδύσεων Tquila συγκέντρωσε 40 εκατομμύρια δολάρια για το ταμείο Paloma, το οποίο θα της επιτρέψει να ξεκινήσει το ταμείο και να ξεκινήσει επενδύσεις σε νεοσύστατες επιχειρήσεις σε μια σειρά τομέων  και γεωγραφικών περιοχών. Το ταμείο βρίσκεται στα δύο τρίτα της στοχευόμενης αύξησης κεφαλαίου ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Tquila είναι μια εταιρεία εταιρικής ανάπτυξης και τεχνολογίας που ιδρύθηκε από τον James McHugh το 2010, αρχικά με επένδυση σε συμβουλευτική εταιρεία Salesforce με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, κοινοπραξία με τη Salesforce και παραγωγή λογισμικού cloud που εξαγοράστηκε από την Accenture το 2015.

Η Tquila έχει δημιουργήσει ένα ακμάζον χαρτοφυλάκιο ταχείας ανάπτυξης τεχνολογικών επιχειρήσεων σε πολλές γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της EMEA, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας , φέρνοντας έναν συνδυασμό επενδύσεων με τεχνογνωσία επιταχυνόμενη ανάπτυξη, απόκτηση ταλέντων και λειτουργίες.

Υποστηρίζει εταιρείες από το στάδιο seed έως την έξοδο, είτε ως αυτόνομες οντότητες είτε με συνεπένδυση από συμβουλευτικές εταιρείες τεχνολογίας και εταιρείες λογισμικού. Το τρέχον χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει επιχειρήσεις που επικεντρώνονται σε Data, AI, ServiceNow, Microsoft Dynamics, Google Cloud.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις