Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pythagora AI: Εξασφαλίζει 4 εκατ. δολάρια για ανάπτυξη εφαρμογών ανοιχτού κώδικα με AI

Το Pythagora AI είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος προγραμματιστής AI που δημιουργεί εφαρμογές μέσω αλληλεπίδρασης με φυσική γλώσσα.

Η κροατική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Pythagora AI ανακοίνωσε το επιτυχές κλείσιμο ενός γύρου χρηματοδότησης ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Στους επενδυτές περιλαμβάνονται οι Y Combinator, Inovo, 500 Emerging Europe, Moonfire, Rebel και Uphonest Capital. Η χρηματοδότηση θα συμβάλει στην κλιμάκωση της έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, ενώ παράλληλα θα τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και την υιοθέτηση από τους χρήστες τα επόμενα χρόνια.

Το Pythagora είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος προγραμματιστής AI που δημιουργεί εφαρμογές μέσω αλληλεπίδρασης με φυσική γλώσσα, αξιοποιώντας μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLMs) και προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης.

Ο προγραμματιστής AI αυτοματοποιεί τις ροές εργασίας των προγραμματιστών, εξορθολογίζοντας τις εργασίες από τον εντοπισμό σφαλμάτων και την αναδιαμόρφωση έως τις διορθώσεις σφαλμάτων. Διευκολύνοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και του προγραμματιστή AI καθ ‘όλη τη διαδικασία ανάπτυξης, εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και ποιότητα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο διάθεσης στην αγορά. Το δυνατό χαρτί της εταιρείας είναι το GPT Pilot, ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που διευκολύνει την ταχεία δημιουργία εφαρμογών μέσω συνομιλίας με τον προγραμματιστή AI.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις