Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TechSaloniki 2024: Η μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της τεχνολογίας έρχεται στις 17 και 18 Μαΐου

Η εκδήλωση προσφέρει ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς και δυνατότητες δικτύωσης με τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων εταιρειών

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διεξάγεται το διήμερο 17 και 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το TechSaloniki2024, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της τεχνολογίας.

Το TechSaloniki, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, νέους επιστήμονες και επαγγελματίες καθώς και φορείς της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.

Για ακόμη μια χρονιά, το TechSaloniki αναμένεται να λειτουργήσει ως ένα δυναμικό πεδίο αλληλεπίδρασης και δικτύωσης μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων και εταιρειών της χώρας και των νέων επιστημόνων όπως και του ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης. Στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης, θα προσφερθούν ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς επίσης δυνατότητες δικτύωσης αλλά και πραγματοποίησης συνεντεύξεων με τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων εταιρειών.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το TechSaloniki έχει υποδεχθεί περισσότερους από 10.000 υποψηφίους κι έχει αντίστοιχα επιτύχει σημαντικό αριθμό όχι μόνο συνεντεύξεων, αλλά και προσλήψεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις