Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η iMob επιλέγει τη Generation Y για το νέο της ηλεκτρονικό B2C κατάστημα!

Η Generation Y σχεδίασε το νέο πρωτοποριακό webstore της iMob που συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, προσφέροντας στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία αγορών

Με έμφαση στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, το ολοκαίνουργιο B2C ηλεκτρονικό κατάστημα της δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας ηλεκτρονικών iMob, σχεδιασμένο από τη Generation Y, είναι πλέον στον αέρα.

Κύριος στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία της απαραίτητης τεχνολογικής υποδομής για την υποστήριξη της επιχείρησης στην αναπτυξιακή της πορεία. Το νέο διαδικτυακό B2C κατάστημα της iMob σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες και πελάτες της iMob να περιηγούνται πλέον με εξαιρετική ευκολία και να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές και άλλα.

Το webstore περιλαμβάνει λειτουργικότητες και εργαλεία που συμβάλουν στην αύξηση του ποσοστού μετατροπής των επισκεπτών του καταστήματος σε αγοραστές και στη δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας χρήστη, στοχεύοντας έτσι όχι μόνο στην αύξηση των πωλήσεων, αλλά και στη διατηρησιμότητα του πελατολογίου.

Η απρόσκοπτη διασύνδεση με 3rd party συστήματα και η αυτοματοποίηση πολλών από τα operations του καταστήματος, δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές της εφαρμογής να ολοκληρώνουν καθημερινές εργασίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και την βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των διαδικτυακών πελατών της εταιρίας, σε όλη τη διαδρομή των αγορών τους. Τέλος, μέσα από τη χρήσης εμπορικών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (AI), το νέο webstore προσφέρει προηγμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και προτάσεων αγορών.

Η iMob SA, η οποία ιδρύθηκε το 2014, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον τομέα της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ. Η εταιρεία λειτουργεί δύο φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμπληρώνοντας την ισχυρή διαδικτυακή της παρουσία.

Δείτε το πλήρες έργο και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία αγορών της iMob εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις