Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στα νέα γραφεία της Dialectica στον Πύργο Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δυναμική πορεία της εταιρείας με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 40%

Τα νέα γραφεία της Dialectica, ηγέτιδας εταιρείας στον χώρο των information services, επισκέφθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των εγκαινίων του Πύργου Πειραιά, του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα, όπου και θα στεγάζονται. Η μεταφορά των εργαζόμενων στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι οποίες εκτείνονται σε έξι ορόφους του εμβληματικού κτιρίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές του Ιουλίου 2024, ενώ υπάρχουν σκέψεις για επέκταση και σε περισσότερους ορόφους.

Πρόκειται για μία επένδυση που αποδεικνύει τη δυναμική της Dialectica, η οποία απασχολεί σήμερα πάνω από 1.100 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 650 από αυτούς να έχουν ως βάση τη χώρα μας. Μέχρι το τέλος του έτους, στόχος της εταιρείας είναι να απασχολεί 1.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τσαρούχας, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Dialectica, ανέφερε σχετικά: «Το 2024 αποτελεί ένα έτος ορόσημο για την Dialectica, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου μας. Αποτελώντας πρωτίστως μια καινοτόμα και ανθρωποκεντρική εταιρεία, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Αποσκοπούμε μέχρι το τέλος του 2024 να έχουμε προβεί σε 300 νέες προσθήκες στην ομάδα μας, μόνο στην Ελλάδα. Η μεταφορά των γραφείων μας στον Πύργο του Πειραιά αναδεικνύει την εντυπωσιακή αναπτυξιακή μας πορεία που βασίζεται στο μοναδικό μείγμα ταλαντούχων ανθρώπων και τεχνολογίας αιχμής».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις