Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η συναρπαστική ιστορία της Augmenta, το Instacar και ο καιρός στο Blockchain

Σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL, ο συνιδρυτής της Augmenta, Γιώργος Βαρβαρέλης, ενός από τα μεγαλύτερα Exits της ελληνικής Startup σκηνής, μας αποκαλύπτει την ιστορία αλλά και τις προκλήσεις της συνεργασίας με την CNH, μιας εταιρείας του ομίλου Ανιέλι που δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών οχημάτων, αλλά και την πορεία της Agtech Startup προς το Exit.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης θα μας μεταφέρει την ιστορία του στο χώρο των Startups και της καινοτομίας, η οποία ξεκίνησε από το eFood για να καταλήξει στο Instacar, μια Startup η οποία άλλαξε τον χώρο του leasing αυτοκινήτων.

Ο Co-Founder & General Manager του Insurancemarket, Μανώλης Μαρσέλλος, μας αναπτύσσει την στρατηγική της Insuretech Startup για την προσβασιμότητα και εκδημοκρατισμό στο χώρο της αγοράς ασφαλειών.

Τέλος, ο Μανώλης Νικηφοράκης μας παρουσιάζει την WeatherXM, μια μοναδική Web 3 Startup η οποία αναπτύσσει ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα καιρικών πληροφοριών και δεδομένων στον κόσμο.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις