Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Amadeus Hellas platinum sponsor στο Digi.travel Conference & Expo

Η Amadeus Hellas συμμετείχε ως platinum sponsor στο συνέδριο “Digi.travel Conference & Expo”, το οποίο πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 200 στελέχη της τουριστικής και ταξιδιωτικής αγοράς της Ελλάδος.

Η Amadeus, εκτός από την χορηγική της παρουσία, συμμετείχε και στο συνέδριο με την ομιλία της Monica Clemente, Senior Manager, Innovations and Ventures του Amadeus IT Group, σχετικά με τις αναδυόμενες τάσεις για τους ταξιδιώτες. Μάλιστα, η κα Clemente είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το Amadeus Traveller Trend Observatory (ATTO) και τα κύρια ευρήματα από τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί, και περιελάμβαναν τον τρόπο με τον οποίο οι διαφορετικοί τύποι ταξιδιωτών εκφράζουν τις διαφορετικές ταξιδιωτικές τους προσδοκίες.

Σημειώνεται, τέλος, πως το συνέδριο “Digi.travel Conference & Expo” κάλυψε τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν την ταξιδιωτική βιομηχανία σχετικά με τις διεθνείς τάσεις, το digital marketing και τη διανομή για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις