Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Slideflight, το Spin-off της Senovo μοιράζει τις παρουσιάσεις μας

Η Slideflight έχει την έδρα της στο Μόναχο και πρόσφατα απέκτησε επταψήφια χρηματοδότηση σε επίπεδο Seed. Στην ουσία πρόκειται για ένα Spin-off του γερμανικού επενδυτικού κεφαλαίου Senovo.

Μέσω της υπηρεσίας ένας ομιλητής μπορεί να στριμάρει μια παρουσίαση PowerPoint σε όσους έχουν πρόσβαση σε έναν ειδικό κωδικό, ανεξάρτητα από τη συσκευή τους και το μέρος που βρίσκονται. Οι απομακρυσμένοι ακροατές μπορούν να εξάγουν τη παρουσίαση σε PDF και να τη κρατήσουν για μελλοντική χρήση ή για ψηφιακό βοήθημα στον υπολογιστή τους. Με αυτό το τρόπο λύνεται εύκολα το πρόβλημα της συγκέντρωσης και του διαμοιρασμού του υλικού της παρουσίασης σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για προσωπική χρήση σε ένα υπολογιστή ενώ υπάρχει χρέωση για εμπορική χρήση ή για χρήση σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μια αντίστοιχη υπηρεσία, την Beamium, η οποία με την ίδια λογική στριμάρει ενα κέιμενο PDF, σαν παρουσίαση, σε έναν ή πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Όπως αναφέρει ο Frederick von Mallinckrodt, Managing Director της Senovo: “Η ιδέα των απομακρυσμένων παρουσιάσεων σε PowerPoint και PDF προήρθε από την καθημερινότητα στην εταιρεία μια και λαμβάνουμε ένα μεγάλο όγκο παρουσιάσεων που δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε εύκολα και απλά.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις