Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Transifex: Διαθέτει την νέα τεχνολογία αυτόματης μετάφρασης με JavaScript

Τη γενική διαθεσιμότητα της τεχνολογίας Live, που επιτρέπει τη μετάφραση ψηφιακού περιεχομένου μόνο με JavaScript, ανακοίνωσε η Transifex.

Η startupπου ξεκίνησε από την Ελλάδα είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι τη λήψη επένδυσης 2,5 εκατ. δολ. από την New Enterprise Associates και άλλα αμερικανικά επενδυτικά fundsκαι όπως είχε αναφέρει το Startupper.gr η επένδυση αφορούσε στην ανάπτυξη και στο λανσάρισμα της νέας – σε αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας – τεχνολογίας της εταιρείας.

“Η μοντέρνα στοίβα τεχνολογίας εκμεταλλεύεται την ισχυρή γλώσσα προγραμματισμού JavaScript, η οποία εκτελείται στη μεριά του χρήστη, και επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν πλήρη έλεγχο πάνω στην εμπειρία του χρήστη στη μητρική του γλώσσα. Η προσέγγιση απλοποιεί τη διαδικασία της συλλογής, μετάφρασης και παράδοσης μεταφρασμένου περιεχομένου, ενώ εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης συλλογής του κειμένου προς μετάφραση”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η χρήση της JavaScript επιτρέπει στους χρήστες της τεχνολογίας να διατηρούν το μεταφρασμένο περιεχόμενο της συνεχώς ενημερωμένο, χωρίς να χρειάζεται να γραφεί σχεδόν καθόλου κώδικας, μειώνοντας τον χρόνο μετάφρασης του πολυγλωσσικού περιεχομένου μίας ιστοσελίδας, μίας εφαρμογής ή ενός προϊόντος.

Η εταιρεία αναφέρει ότι διατηρεί πελάτες σε πάνω από 30 χώρες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν 20.000 έργα με 200.000 χρήστες, και μετάφραση σε περισσότερες από 100 γλώσσες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις