Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τι ακούστηκε στο πρώτο αθηναϊκό Startup Grind

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου έγιναν τα εγκαίνια του Startup Grind στην Αθήνα στο κατάμεστο InnovAthens (Τεχνόπολις, Γκάζι). Ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων γέμισε από νωρίς από νέους που ασχολούνται με τις startups, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου θεσμού στην πόλη. Ο Χάρης Καρώνης, γενικός διευθυντής των Realize, Viva και Viva Payments ήταν εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Η αμεσότητα που χτίζει το Startup Grind μεταξύ του ομιλητή και των συμμετεχόντων είναι τέτοια που η συζήτηση εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια πολύ ανοιχτή και εποικοδομητική συνεδρία από την οποία όλοι αποκόμησαν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Χάρης Καρώνης τόνισε την ανάγκη για συνεργατικότητα και προέτρεψε τους παρευρισκομένους να μην φοβούνται να επιχειρήσουν στην Ελλάδα. Ανέδειξε την ομάδα ως το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τα πρώτα κιόλας βήματα της σταδιοδρομίας του.

Το Startup Grind επιστρέφει και πάλι στο InnovAthens την Τρίτη 4 Νοεμβρίου με έναν ακόμα επιτυχημένο επιχειρηματία, τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, συνιδρυτή της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών Skroutz.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις