Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Survaider “σήκωσε” 500.000 δολάρια!

Το ποσό των 500.000 δολαρίων σε Pre-Series A χρηματοδότηση κατάφερε να συγκεντρώσει η Survaider, μια πλατφόρμα διαχείρισης εμπειρίας των πελατών.

Της συγκεκριμένης διαδικασίας ηγήθηκαν από κοινού οι The Chennai Angels και Axilor Ventures, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν και ορισμένοι άλλοι angel επενδυτές.

Με τα κεφάλαια που άντλησε, η Survaider στοχεύει να εστιάσει τις προσπάθειές της στην περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων και λύσεων της, επεκτείνοντας την παρουσία της και σε άλλες καθετοποιημένες αγορές, με την ταυτόχρονη ενίσχυση της διείσδυσής της σε διεθνές επίπεδο.

Η ίδια Startup είχε λάβει μια μικρή χρηματοδότηση εκ μέρους της Axilor Ventures το 2016. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η Survaider αποτελεί μια plug and play SaaS λύση, η οποία βοηθά τα brands να μετρήσουν, κατανοήσουν και βελτιώσουν την συνολικά προσλαμβανόμενη εμπειρία των πελατών τους.

Η ειδοποιός της διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι καταλαβαίνει μη-δομημένα κείμενα και πληροφορίες που προέρχεται από ποικίλα κανάλια σε πραγματικό χρόνο και εν συνεχεία το συνδέει με τους κατάλληλους όσο και σχετικούς ανθρώπους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και δη σε πραγματικό χρόνο!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις