Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Ανταγωνισμός: Μύθοι και Αλήθειες” Ημερίδα από το ACT και τον ΣΒΒΕ στην Θεσσαλονίκη

Το School of Business του ACT – American College of Thessaloniki και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνουν την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 5:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Porto Palace ημερίδα με θέμα «Business Strategy: Competition Demystified/ Ανταγωνισμός: Μύθοι και Αλήθειες». Την εκδήλωση υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η εκδήλωση φέρνει στη Θεσσαλονίκη τρεις εξαιρετικά επιτυχημένους επιχειρηματίες και managers από μεγάλες πολυεθνικές του εξωτερικού οι οποίοι θα προσεγγίσουν με ρηξικέλευθο και καινοτόμο τρόπο ένα θέμα που βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρείν: τον ανταγωνισμό.

Στην ημερίδα συμμετέχουν ο Jan Hummel, Founder and Chief Investment Officer, Paradigm Capital, ο Βασίλης Αντωνιάδης, Senior Partner and Managing Director, The Boston Consulting Group (BCG), ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης, Customer Development Director of South East Europe, Johnson & Johnson Consumer.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Τζέκης Φλωρεντίν, Πρόεδρος και CEO, Sarah Lawrence SA.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος και ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης.

Η οριοθέτηση του ζωτικού επιχειρηματικού χώρου και η υπεράσπισή του από θεμιτές και αθέμιτες ανταγωνιστικές ενέργειες, η διαφοροποίηση και το συγκριτικό πλεονέκτημα μίας επιχείρησης, αποτελούν ορισμένες από τις θεματικές που θα αναπτυχθούν. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί σε ποιο βαθμό ο ανταγωνισμός ενθαρρύνει ή αποθαρρύνει τις επενδύσεις, ενώ θα γίνει αναφορά σε αποτελεσματικές πρακτικές αντιμετώπισης του ανταγωνισμού μέσα από πραγματικά παραδείγματα και βιωματικές εμπειρίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις ηλεκτρονικές εγγραφές.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους φοιτητές στο τέλος της εκδήλωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις