Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα συνδρομητικά πακέτα του Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μια νέα σειρά πλάνων του Office 365 ανακοίνωσε η Microsoft για επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 μέχρι και περίπου 250 εργαζόμενους. Μέσα από τα νέα πλάνα του Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εφαρμογές του Microsoft Office παρέχονται για 5 συσκευές ανά χρήστη με 1TB αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, στην πιο οικονομική πρόταση έως τώρα, γεγονός που καθιστά το Office 365 μια εύκολη επιλογή.

Τα νέα πλάνα Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα εξής:
* Office 365 Business (Office 365 για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές του Office – το Outlook, το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και το Publisher – καθώς και το OneDrive for Business το οποίο επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται αρχεία από πολλαπλές συσκευές των χρηστών όπως Windows PC, Mac, iPad, Windows tablet και smartphones.

* Office 365 Business Essentials (Office 365 Essentials για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις βασικές υπηρεσίες Cloud για τη διαχείριση μιας επιχείρησης – επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγιο, Office Online, Instant Messaging, online συναντήσεις, video conferencing, αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, κοινή πρόσβαση σε αρχεία, και πολλά άλλα.

* Office 365 Business Premium (Office 365 Premium για Επιχειρήσεις): Με το πλάνο αυτό οι χρήστες μπορούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του Office 365 Business αλλά και του Business Essentials.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις