Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Clio Muse: Δράση γνωριμίας με 18 μικρά μουσεία της Αθήνας

Οι Atenistas και η Clio Muse ενώνουν τις δυνάμεις τους για το “OpenWalkAthens 4 (OWA 4) – Μικρά Μουσεία Αθήνας”, που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.

18 Μικρά Μουσεία της Αθήνας ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 11:00 έως τις 16:00 σε όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν. Κατά αυτόν τον τρόπο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πτυχές της πόλης, της ιστορίας της και των ανθρώπων της. Το 4ο κατά σειρά OWA έχει θέμα τα μικρά μουσεία στο κέντρο της Αθήνας που προσπερνάμε καθημερινά χωρίς να τα γνωρίζουμε. Η είσοδος στα Μουσεία του OWA θα είναι ελεύθερη.

Το OWA 4 είναι ένας περίπατος (ο 4ος κατά σειρά) που διοργανώνεται από τους Atenistas, μία ανοιχτή κοινότητα Αθηναίων που διοργανώνει ευρηματικές δράσεις με στόχο την ανάδειξη και βελτίωση της Αθήνας. Τα κείμενα-ιστορίες των Μουσείων του OWA 4 και ο χάρτης του θα εμπεριέχονται στην Clio Muse.

Η Clio Muse είναι μία εφαρμογή διαδραστικής ξενάγησης για μουσεία και εκθεσιακούς χώρους όπου επιλεγμένα εκθέματα παρουσιάζονται μέσα από σύντομες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις