Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Moosend: Συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου δίνοντας δωρεάν credits για το e-mail marketing ηλεκτρονικών καταστημάτων

Το Moosend, ως μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι στηρίζει τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με αφορμή την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου (1-7 Δεκεμβρίου ’14), προσφέροντας δωρεάν e-mail credits.

Ειδικότερα, το Moosend πρόκειται να διπλασιάζει τα credits που θα αγοραστούν από το σύστημά του από οποιοδήποτε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα κατά το διάστημα 25 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου τα e-shops να πραγματοποιήσουν τις e-mail καμπάνιες προς τα μέλη των καταστημάτων τους ανέξοδα και αποτελεσματικά.

Έτσι, όσα ηλεκτρονικά καταστήματα αγοράσουν credits κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, και επικοινωνώντας απλά το αίτημά τους στο [email protected], θα δουν στο Moosend λογαριασμό τους να προστίθενται τα διπλάσια e-mail credits. Το Moosend με την κίνηση αυτή φιλοδοξεί να βοηθήσει στην τόνωση της αγοράς, βοηθώντας τα e-shops να αξιοποιήσουν το πιο αποτελεσματικό μέσο προώθησης των προσφορών τους, που είναι το e-mail.

Σημειώνεται ότι στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2013, καταγράφηκε μέση αύξηση πωλήσεων 42% στα ηλεκτρονικά καταστήματα σε σχέση με την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις