Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διπλή βράβευση για την Travelplanet24 στα e-volution Awards

Η Travelplanet24 βραβεύτηκε στην τελετή των E-volution Awards 2015 στην κατηγορία «Στρατηγική και Διεθνοποίηση» με βραβείο GOLD για Διεθνοποιημένη e-Eπιχείρηση και στην κατηγορία «Mobile Business» με βραβείο SILVER για την Travelplanet24 iOS εφαρμογή της.

H Travelplanet24 είναι ένα καινοτόμο online ταξιδιωτικό γραφείο που έχει παρουσία σε 39 χώρες. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Ελλάδα ως Start-Up όπου με ταχεία ανάπτυξη και εξαιρετική στρατηγική επέκταση, έχει πλέον ετήσιο τζίρο άνω των 300 εκατομμυρίων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί και διαθέτει παρουσία σε 20 νέες αγορές μεταξύ Ευρώπης, Αυστραλίας, Αμερικής και Ασίας.

Ο Φίλιππος Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με χρυσό βραβείο «Διεθνοποιημένης e-Επιχείρησης» στα E-volution Awards 2014 & 2015, αποτελεί για εμάς απόδειξη συνεχής δέσμευσης στη διεθνή αναπτυξιακή στρατηγική μας και μας δίνει ώθηση για ακόμη υψηλότερους  στόχους.»

Σχετικά με το βραβείο στην κατηγορία «Mobile Business» για την Travelplanet24 iOS εφαρμογή, ο Πάντος Παπάζογλου, Mobile Product Manager της Travelplanet24, δήλωσε: «Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά μας στοιχεία, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις κινητές συσκευές τους για να πραγματοποιήσουν κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που ολοκληρώθηκαν στην Travelplanet24 μέσα από κινητές συσκευές το 2014 αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά 70%. Η συγκεκριμένη βράβευση μας δίνει ένα ακόμα έναυσμα για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία κράτησης μέσω της εφαρμογής, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας συνεχώς το λογισμικό της εφαρμογής μας. Τελικός μας στόχος είναι να γίνει η εφαρμογή μας ο πιστός σύντροφος και οδηγός του ταξιδιώτη.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις