Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

timimas.gr: Ανοίγει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών σε προϊόντα καθημερινής χρήσης

Το timimas.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα στην οποία ο καταναλωτής συγκρίνει τιμές σε προϊόντα καθημερινής χρήσης ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ, προετοιμάζει τη λίστα αγορών του, βλέπει πού κοστίζει φθηνότερα και πραγματοποιεί τις αγορές του.

Αποτελεί μια startup επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και ένα χρόνο και έχει την έδρα του στο Orange Grove, την πρωτοβουλία υποστήριξης startup  εταιρειών της ολλανδικής πρεσβείας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του timimas, εδώ και μερικές ημέρες έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία on line παραγγελιών, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Agora-zw. Η πλατφόρμα του timimas αναβαθμίζεται και αποκτά πλέον ολοκληρωμένο χαρακτήρα για να ικανοποιήσει τους χρήστες της που επιθυμούν πέρα από τη σύγκριση τιμών και την αναζήτηση προσφορών να ολοκληρώνουν το ηλεκτρονικό τους ταξίδι κάνοντας και τις αγορές τους.

“Μέσα από έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο σε πάνω από χίλιους χρήστες του timimas.gr, ακούσαμε την ανάγκη να υπάρχει και η δυνατότητα online παραγγελίας έτσι ώστε σε περίπτωση που ο χρήστης το επιθυμεί, αφού συγκρίνει τιμές, να βάλει την παραγγελία του online. Η συνεργασία μας με το Agora-zw μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικές προσφορές!”, αναφέρει η υπεύθυνη marketing του timimas.gr, Σοφία Βλάχου.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης φτιάχνει τη λίστα αγορών του, βλέπει ποια από τα επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία έχοντας τη δυνατότητα αγοράς των εν λόγω προϊόντων. Στη συνέχεια δηλώνει τα στοιχεία επικοινωνίας, τη διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί. Η διαδικασία ολοκληρώνεται πατώντας το κουμπί «ΑΓΟΡΑ», έπειτα ο χρήστης ενημερώνεται με email για την αναλυτική λίστα και το κόστος της παραγγελίας του και η παραγγελία του προωθείται στο κατάστημα που επέλεξε (στο agora-zw.gr) για να εκτελεστεί.

Το timimas.gr παρέλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία Νέεςυπηρεσία/Επιχειρηματικά μοντέλα – Ηλεκτρονική αγορά, στην τελετή απονομής στα e-volution awards για το 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις