Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Warply: Επεκτείνει το mobile διαφημιστικό δίκτυο και στην περιφέρεια

Η εταιρεία Mobile Marketing και CRM, Warply ανακοίνωσε ότι διευρύνει το premium ad network της με sites και ενημερωτικά μέσα της περιφέρειας – και γίνεται το πρώτο premium δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα κινητά, σε χρήστες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Warply Ad Network έχουν προστεθεί πάνω από 43 νέα mobile web sites της περιφέρειας, καλύπτοντας Ήπειρο, Θεσσαλία, Θράκη, Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες πόλεις, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Πάτρα, Σέρρες, Τρίκαλα, κα.

Με τη διεύρυνση αυτή προστίθενται στο δίκτυο της Warply πάνω από μισό εκατομμύριο unique και «υπερ-τοπικά» (hyperlocal) audience profiles ενώ, μέσα από το σύνολο των περιφερειακών sites, τα monthly visits ανέρχονται στα 3,5 εκατομμύρια.

Αφορμή για τη διεύρυνση του δικτύου της Warply στην περιφέρεια, αποτέλεσε η μεγάλη ζήτηση της διαφημιστικής αγοράς και κυρίως του κλάδου του λιανεμπορίου, δεδομένου των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων από mobile καμπάνιες με υπερ-τοπική στόχευση.

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, τo “Warply Audiences” και “Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα, αλλά και το «Warply Ad Network» που αποτελεί το premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις