Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γαλαξίας: Η νέα “έξυπνη” Κάρτα Bonus στα χέρια 185.000 καταναλωτών

Πριν από λίγους μήνες είχαμε γράψει για τη νέα “Κάρτα Bonus Γαλαξίας”, η οποία υποστηρίζει προσωποποιημένες επιλογές, προσφορές και υπηρεσίες σε κάθε πελάτη αλλά και την μετατροπή των πόντων από τις αγορές σε εικονικό ψηφιακό νόμισμα.

Από το τέλος του Δεκεμβρίου, η κάρτα αυτή έκανε την είσοδό της στην αγορά και άρχισε να διατίθεται σταδιακά στους πελάτες μέσα από τα καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, λιγότερο από ένα μήνα μετά, πάνω από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την κάρτα για τις αγορές τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή. Βάσει σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Μία από τις μεγάλες διαφοροποιήσεις της κάρτας Bonus Γαλαξίας είναι ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση & καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περαιτέρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με την χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Ακόμη και αυτοί που επιλέγουν να μην καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, μπορούν ωστόσο να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα σημαντικά προνόμια της κάρτας.

Πέραν της κάρτας, σημαντική είναι η ανταπόκριση του κοινού και στο νέο ανανεωμένο website www.5ae.gr με 181% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους (τέλη Δεκεμβρίου- μέσα Ιανουαρίου, στοιχεία Google Analytics). Στόχος του “Γαλαξία” είναι μέσω των δράσεων αυτών να βελτιωθεί η εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών και αυτό ήδη επιτυγχάνεται, καθώς καθημερινά συγκεντρώνεται εντυπωσιακός όγκος δεδομένων τα οποία τροφοδοτούν το Elenos AI (πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης) εκπαιδεύοντας το σε αληθινές συνήθειες, αληθινών ανθρώπων.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε από την DEVA, μέσω των brands της 7indigo, Kloth db., trust and use & Elenos AI. Η 7indigo digital agency επιμελήθηκε την συνολική στρατηγική & επικοινωνία σε όλα τα μέσα της κάρτας και του νέου website & app και σε συνδυασμό με την Kloth db. & Elenos AI υλοποίησαν τεχνικά το όλο project σύνδεσης με τεχνητή νοημοσύνη. Διάφορα ποιοτικά features υλοποιήθηκαν μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας www.trustanduse.com όπως το feature ποσοστό εμπιστοσύνης % για τις προτιμήσεις των χρηστών, το feature διαγωνισμοί, κ.α, ενώ το όλο εγχείρημα αναπτύσσεται σε Microsoft Azure Cloud servers.

Η Βάλια Παπαδημητρίου, CEO της Deva, δήλωσε σχετικά: “Είχαμε ένα αισιόδοξο ξεκίνημα για την Κάρτα BONUS Γαλαξίας, για μας το σημαντικότερο όμως, το οποίο θα προσθέσει το κάτι παραπάνω στο personalized customer journey, είναι ότι έχει ξεκινήσει η συλλογή δεδομένων τα οποία τροφοδοτούν το Elenos AI, την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύξαμε, εκπαιδεύοντας την να μαθαίνει, μέρα με τη μέρα, καλύτερα τον κάθε μας καταναλωτή ξεχωριστά”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις