Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Θάνος Γεραμάνης της Blueground στο Startup Grind

Ο Θάνος Γεραμάνης, COO της Blueground, μιας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές Startups, θα βρεθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Startup Grind προκειμένου να παρουσιάσει την μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Όσοι βρεθούν στο Startup Grind, θα μάθουν, επιπλέον, πως η Blueground κατάφερε να προσελκύσει επενδυτές με ένα business model που μπορεί να μην είναι άμεσα scalable καθώς δεν πρόκειται για αμιγώς software-based startup, αλλά παρ’ όλα αυτά απέδειξε ότι μπορεί να είναι πολύ πετυχημένο όταν έχει την κατάλληλη οργάνωση και εκτέλεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Blueground έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις 78 εκατ. δολαρίων και έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνει τις δραστηριότητες της παγκοσμίως, προσφέροντας μακροχόνια ενοικίαση 2,800 σπιτιών σε 9 πόλεις, σε τρεις ηπείρους (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες).

Παράλληλα, διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της στους 400 εργαζομένους (οι 200 εκ των οποίων απασχολούνται στην Ελλάδα), ενώ σκοπεύει να προσλάβει επιπλέον 150 άτομα μέχρι το τέλος του 2020. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Startup αναδείχθηκε εταιρεία της χρονιάς για το 2019 σε πρόσφατη ψηφοφορία του insider δείχνοντας έτσι ότι έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις