Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Workathlon στον επιταχυντή Techstars Hub71 στο Άμπου Ντάμπι

Η Workathlon, η ελληνική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στον τομέα της φιλοξενίας, είναι ανάμεσα στις 10 νεοφυείς επιχειρήσεις από όλο το κόσμο που θα λάβουν μέρος στον φετινό επιταχυντή των Techstars | Hub71, στο Άμπου Ντάμπι.

Αναμένονται τρεις μήνες καθοδήγησης, pitching και growth-hacking με κορυφαίους μέντορες και συνεργάτες του παγκόσμιου δικτύου του Techstars. Στόχος του εγχειρήματος είναι οι 10 συμμετέχουσες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις πλήρεις δυνατότητες τους, να αναπτυχθούν γρήγορα, και να αναδειχθούν πρωταθλητές στον κλάδο τους, προσελκύοντας εντέλει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων επενδυτών.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στον επιταχυντή του 2020 προέρχονται από διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Καναδάς και το Σαν Φρανσίσκο. Οι δραστηριότητες τους καλύπτουν ένα ευρύ τεχνολογικό φάσμα από βιοτεχνολογία και υγειονομική περίθαλψη έως επιχειρησιακό λογισμικό. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι ιδρυτές τους θα περάσουν 90 ημέρες με πλήρη βύθιση στο πρόγραμμα στο Αμπού Ντάμπι, υποστηριζόμενοι από μια ομάδα από περισσότερους από 80 μέντορες από όλο τον κόσμο που αντιπροσωπεύουν μια εξίσου πλούσια ποικιλία ταλέντων.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης θα λάβει χώρα στο WeWork X Hub71, μια ευημερούσα επιχειρηματική κοινότητα με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, γνωστή και ως ο πρώτος κόμβος καινοτομίας του Άμπου Ντάμπι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις