Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Workathlon: Νέα έκδοση για την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στον τουριστικό κλάδο

Η Workathlon, μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τον κλάδο της φιλοξενίας και των ξενοδοχείων, λανσάρει την νέα βελτιωμένη έκδοση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποστολή της Workathlon είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι εργοδότες ξενοδοχείων, κρουαζιερόπλοιων, ταξιδιωτικών πρακτορείων, πολυτελών εστιατορίων και σκαφών βρίσκουν τα μέλη της ομάδας τους, ενώ παράλληλα μεριμνά ώστε οι επαγγελματίες φιλοξενίας, οποιουδήποτε πόστου και εμπειρίας, να βρουν την εργασία που θα αγαπήσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ευχάριστα.

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας:

  • Το σύστημα λαμβάνει τις πληροφορίες από το βιογραφικό που αναρτεί ο υποψήφιος με ένα κλικ και τις εντάσσει αυτόματα σε ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό προφίλ που θα τον κάνει να ξεχωρίζει.
  • Ο ενδιαφερόμενος για εργασία κάνει αίτηση σε θέσεις εργασίας κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού και έχει το προσωπικό του σύμβουλο να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιτήσεων του.
  • Οι πιο κατάλληλοι αιτούντες σε κάθε θέση μπορούν τώρα να προβάλλονται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας, αποδεσμεύοντας τους εργοδότες από ατελείωτες ώρες αξιολόγησης μη σχετικών βιογραφικών.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αιτήσεων σε πραγματικό χρόνο, με την πλατφόρμα να  αναλύει και να διευκολύνει τους εργοδότες να αξιολογήσουν την τρέχουσα στρατηγική στελέχωσης τους.
  • Πρόσβαση σε χιλιάδες βιογραφικά εξειδικευμένων επαγγελματιών χρησιμοποιώντας απλά την μπάρα ανεύρεσης υποψηφίων.

H εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις