Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Relοad Greece: “Άνοιξαν” οι αιτήσεις για το RG Challenge20

To Relοad Greece ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής στο εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης RG Challenge20. To πρόγραμμα, το οποίο διαρκεί μόλις 10 ημέρες, έχει έδρα το Λονδίνο και απευθύνεται σε Startup αρχικού σταδίου που θέλουν να επιταχύνουν την πορεία της επιχείρησής τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εντατικό mentoring, καθοδήγηση και πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο ειδικών της βιομηχανίας, επενδυτών και νέων επιχειρηματιών. Μπορείτε να δείτε τις νικήτριες Startups του περσινού RG Challenge, εδώ.  Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα που ξεκινά τώρα, πατήστε εδώ.

RG YEP Matching Event στις 8/2

Στο μεταξύ, αυτό το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, το Reload Greece διοργανώνει στο Λονδίνο το RG YEP Matching Event, κατά τη διάρκεια του οποίου, οι ομάδες που συμμετέχουν στο pre-accelerator πρόγραμμα του του εκπαιδευτικού ιδρύματος θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο ακροατήριο, θα “ταιριάξουν” με τους ιδανικούς μέντορες και θα ολοκληρώσουν τις πρώτες τους συνεδρίες καθοδήγησης.

Στο Matching Event θα παρευρεθεί η Leti Galdon, Co-Founder της Paz.AI και νικήτρια του RG YEP19 Social Impact Award, η οποία θα μοιραστεί τη δική της επιχειρηματική ιστορία. Η διοργάνωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της φάσης ACCELERATE του προγράμματος, η οποία διαρκεί 7 εβδομάδες.

Σημειώνεται ότι, μέσω του RG YEP, επίδοξοι επιχειρηματίες (τελειόφοιτοι, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές και ερευνητές από διεθνή πανεπιστήμια) και νέοι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα με εξωστρέφεια και συνεργατικό πνεύμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις