Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Startup Pitch Night” με θέμα το IoT στη Bosch Hellas

Μια βραδιά αφιερωμένη σε Startups ετοιμάζει το Industrial Internet Consortium στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Bosch Hellas στο Κορωπί!

Η εκδήλωση με τίτλο “Startup Pitch Night” θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου και θα συγκεντρώσει τοπικές Startups και μέλη του IIC από τη βιομηχανία, την ακαδημία αλλά και από κυβερνητικούς οργανισμούς. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μερικές από τις πιο ανερχόμενες Startups στον τομέα του IoT θα μιλήσουν για την τεχνολογία και το όραμά τους και θα παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στη συνέχεια, μια επιτροπή, αποτελούμενη από μέλη του Industrial Internet Consortium, θα κρίνει τις παρουσιάσεις θα προσφέρει εποικοδομητικό σχολιασμό και ανατροφοδότηση στις εταιρείες και στο τέλος θα επιλέξει τη νικήτρια ομάδα, η οποία θα λάβει μια ετήσια συνδρομή (Small Industry Membership) στο Industrial Internet Consortium.

Εάν είστε Startuppers, ασχολείστε με το ΙοΤ και θέλετε να είστε ανάμεσα στις ομάδες που θα κάνουν pitching στην Bosch, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα κλείσουν όταν δεσμευτούν όλες οι θέσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις