Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ecosystem Discovery Mission: Ένα Webinar για Startups από όλη την Ευρώπη

Το Webinar πραγματοποιείται από το ευρωπαϊκό έργο STARTUP3

Λόγω της τρέχουσας συγκυρίας με την πανδημία COVID-19, το ευρωπαϊκό έργο STARTUP3 αποφάσισε να πραγματοποιήσει ως webinar την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 την προγραμματισμένη εκδήλωση “Ecosystem Discovery Mission”, που θα λάμβανε χώρα υπό φυσιολογικές συνθήκες στο τεχνολογικό πάρκο της Γαλλίας “Sophia-Antipolis” στις 26 και 27 Μαρτίου 2020.

Το STARTUP3 αποφάσισε να αντιμετωπίσει την τρέχουσα κρίση, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες, όπως η δυνατότητα να δώσει στην εκδήλωση αυτή μια ευρύτερη ευρωπαϊκή διάσταση, καθώς πλέον θα είναι προσβάσιμη σε όλη την Ευρώπη!

Το STARTUP3 Discovery Mission Webinar απευθύνεται σε κάθε καινοτόμο startup που:

  • επιθυμεί να επιταχύνει την επέκταση της δραστηριότητάς της και να αναζητήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας με μεγάλους παίκτες ή
  • συμμετέχει σε ένα cluster που ενδιαφέρεται για καινοτομία σε deep tech και νέες ψηφιακές τεχνολογίες ή
  • αναζητά ευκαιρίες καινοτομίας σε διασυνοριακό και διακλαδικό επίπεδο ή
  • θέλει να εφαρμόσει και να ακολουθήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης από το σπίτι,

Στο πλαίσιο του webinar, οι συνεργάτες του STARTUP3 (business accelerators, clusters, DIH) θα παρουσιάσουν τα τεχνολογικά οικοσυστήματα τους, θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα επιτάχυνσης STARTUP3 και θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, οι μεγάλοι παίκτες του οικοσυστήματος SCS Cluster (Symag, Amadeus, INRIA) τις προκλήσεις της καινοτομίας.

Κάθε συνεδρία θα ακολουθηθεί από 10λεπτα διαστήματα ερωτήσεων-απαντήσεων για να μπορούν οι συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν με τους ομιλητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ, Το πρόγραμμα του webinar μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το STARTUP3 είναι ένα ευρωπαϊκό έργο στο οποίο συμμετέχει ενεργά το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και ξεκίνησε επισήμως τον Φεβρουάριο του 2020 με τον ομώνυμο διαγωνισμό. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Startup Europe For Growth & Innovation Radar.

Με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις