Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία My market με SPEEDEX, Uber και εταιρεία “έκπληξη” για ταχύτερες παραδόσεις

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει “πιέσει” την αγορά και ιδιαίτερα τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, τα οποία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αναζητούν νέες λύσεις και συνεργασίες.

Είχαμε δει πρόσφατα τη συνεργασία Σκλαβενίτη – efood για παράδειγμα, η οποία ξεκίνησε πιλοτικά από την περιοχή του Περιστερίου, με στόχο τις αυθημερόν παραδόσεις προϊόντων.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται τώρα και το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market , το οποίο υιοθετεί μια σειρά νέων ενεργειών που αναμένεται να λειτουργήσουν προσθετικά στις υπηρεσίες του και να διευκολύνουν τις παραδόσεις του eshop, μειώνοντας δραστικά το χρόνο αναμονής για την παράδοση των παραγγελιών.

1.Υπηρεσία Click & Collect: Ο πελάτης πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την παραγγελία του μέσα από την πλατφόρμα του eshop αναγράφοντας την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί και την παραλαμβάνει από το κατάστημα. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα η παραγγελία να παραδοθεί στο αυτοκίνητό του, ώστε να μην υπάρξει καμία επαφή με το φυσικό κατάστημα, εφόσον το επιθυμεί. Η υπηρεσία θα προσφέρεται στις περιοχές της Αττικής, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο,.

2.Παράδοση παραγγελιών μέσα από δίκτυο διανομής My market: Έχοντας διπλασιάσει σχεδόν, τoν στόλο των οχημάτων του κι έχοντας εντάξει νέους συναδέλφους στην ομάδα του ηλεκτρονικού του καταστήματος, το My market συνεχίζει δυναμικά και εξυπηρετεί τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Ελλάδα, παραδίδοντας στο χώρο του πελάτη.

3.Παράδοση παραγγελιών με συνεργάτες:  Εδώ το My Market μπαίνει στο πεδίο των συνεργασιών, με εταιρείες ταχυμεταφορών και ταξί προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Σημειώνεται ότι τα ταξί είναι μια επιλογή που αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται και άλλα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα το My market συνεργάζεται με τη SPEEDEX με στόχο την αξιοποίηση του στόλου της για την παράδοση παραγγελιών που έχουν γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του eshop. Συνεργάζεται επίσης με την UBER, κεφαλαιοποιώντας τις υπηρεσίες και την τεχνολογία της εταιρείας και αξιοποιώντας το στόλο οδηγών ταξί που συνεργάζονται με την Uber, προκειμένου να παραδίδονται με ασφάλεια οι ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Τέλος, το My market συνεργάζεται ήδη πιλοτικά με “την πιο διάσημη on line πλατφόρμα διανομής φαγητού στην Ευρώπη”, όπως χαρακτηριστικά την αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, και αξιοποιεί και σε αυτήν την περίπτωση το στόλο της για να παραδώσει στους πελάτες της τις παραγγελίες που έχουν κάνει ηλεκτρονικά μέσω του eshop. Η εταιρεία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των πιλοτικών αποστολών.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις, η οικονομική συναλλαγή γίνεται διαδικτυακά και δεν απαιτείται να γίνει κατά την παράδοση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις