Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Google προσφέρει δωρεάν την premium έκδοση του Google Meet έως τις 30/9

Δωρεάν πρόσβαση στην premium έκδοση του Google Meet (μέχρι πρότινος Google hangouts Meet) έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν όλοι οι συνδρομητές του G Suite, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Google.

Με προηγούμενη ανακοίνωσή της, η εταιρεία είχε δώσει δωρεάν πρόσβαση στα premium χαρακτηριστικά της πλατφόρμας σε όλους τους πελάτες του G Suite και G Suite for Education έως την 1η Ιουλίου. Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν κλήσεις με συμμετοχή 250 ατόμων, δυνατότητα live stream με 100.000 θεατές αλλά και καταγραφής και αποθήκευσης κλήσεων.

Το Google Meet, σύμφωνα με την εταιρεία, προσθέτει καθημερινά  2 εκατ. νέους χρήστες – το διάστημα της πανδημίας- ενώ πάνω από 100 εκατ. μαθητές και δάσκαλοι χρησιμοποιούν το Google Classroom, τη σουίτα εκπαιδευτικών εργαλείων που περιλαμβάνει και το Google Meet.

Η επέκταση στην προσφορά της Google έρχεται ενώ το Zoom, ο κύριος ανταγωνιστής της, δέχεται εξονυχιστικό έλεγχο για τις πρακτικές ασφαλείας του. Η Google ίσως, λοιπόν, προσπαθεί με αυτή την κίνηση να κερδίσει έδαφος. Σημειώνεται ότι χθες, η εταιρεία απαγόρευσε στους εργαζόμενους της να χρησιμοποιούν το Zoom για λόγους ασφαλείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις