Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διάκριση για το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone έλαβε μία σημαντική διάκριση, στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και ειδικότερα στην κατηγορία «Καινοτομία στην Επικοινωνία».

Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία που αναγνωρίζει την καινοτομία στο βραβευόμενο πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί ως υπόδειγμα στην αγορά και εισάγει νέα τεχνογνωσία.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, που υλοποιείται για 10 συνεχή χρονιά, παρέχεται εντελώς δωρεάν και στηρίζει τους Γενικούς και Αγροτικούς Ιατρούς, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πιο εξειδικευμένη γνώση και συμβάλλει στην πρόληψη. Με την υλοποίησή του σε 100 απομακρυσμένες περιοχές σε όλη τη χώρα, περισσότερο από μισό εκατομμύριο κάτοικοι, έχουν πρόσβαση σε ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις