Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργασία από το σπίτι μέχρι το τέλος του 2020 για τους υπαλλήλους του Facebook

Το Facebook ήταν από τις πρώτες τεχνολογικές εταιρείες που ζήτησε από τους υπαλλήλους τους να εργαστούν από το σπίτι

Μέχρι το τέλος του 2020 θα παραταθεί το καθεστώς εξ αποστάσεως εργασίας για τους εργαζόμενους του Facebook που έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι τους, όπως ανακοίνωσε χθες εκπρόσωπος της εταιρείας. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, ωστόσο, ποιοι εργαζόμενοι θα κληθούν να επιστρέψουν.

Ο Mark Zuckerberg  είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν εξ αποστάσεως έως το καλοκαίρι, όμως τώρα φαίνεται τα πράγματα να έχουν αλλάξει βάσει των εξελίξεων με την πανδημία, παγκοσμίως.

Τότε, ο Zuckerberg  είχε δηλώσει επίσης ότι η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση με φυσική παρουσία άνω των 50 ατόμων τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2021. Παρόμοια πολιτική για τις εκδηλώσεις θα ακολουθήσει και η Microsoft.

Υπενθυμίζεται ότι το Facebook ήταν από τις πρώτες τεχνολογικές εταιρείες που ζήτησε από τους υπαλλήλους τους να εργαστούν από το σπίτι. Από τότε έχει κάνει αρκετά για να τους υποστηρίξει, μεταξύ αυτών και ένα μπόνους 1000 δολαρίων για τις ανάγκες των ίδιων και των παιδιών τους. Επίσης, τους παρείχε συσκευές για τηλεδιασκέψεις και τους ενθάρρυνε να πάρουν άδεια εφόσον το χρειάζονται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις